bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Dijital Dünyanın Fırsatları Kadar Tehditleri De Var

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci’nin konuğu Serdar Kuzuloğlu oldu. Serdar Kuzuloğlu ile dijitalleşen dünyanın insanlar üzerindeki etkilerini, insanların gelecek üzerindeki etkilerini, kripto paraları, NFT’leri ve daha fazlasını konuşuldu.

Dijital Dünyanın Fırsatları Neler?

Yeni Dünya’nın yeni bölüm konuğu Serdar Kuzuloğlu oldu. Ali Değermenci programın ilk girişinde Serdar Kuzuloğlu’ya ” Yeni dünya dediğimizde yaşadığımız bu geçiş dönemini siz nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklinde bir soru yöneltti:

Serdar Kuzuloğlu, Ali Değermenci’ye şu şekilde yanıt verdi:

Şu anda yaşadığımız dönem esasında özetini şöyle açıklayabiliriz. Bireysel teknolojilerin yaygınlaşması ve birçok platformda kendisini göstermesi olarak düşünebiliriz. Biraz da bu durumun doğum sancılarını yaşıyoruz. Şimdiye kadar aslında otorite anlamında kamunun elinde olan bazı güçler, imtiyazlar ayrıcalıklar bütün bu yeni araçlar ile birlikte işlerini kolaylaştırdı.

Serdar Kuzuloğlu ayrıca konuşmasında şunlara dikkat çekti:

Teknoloji ile donanırsa daha kudretli bir silah ile nasıl bir dünya kurgulanır biz şu anda bunu yaşıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala