bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Digital Surge, İflasın Eşiğinden Döndü

digital surge iflasin esiginden dondu

İflas eden kripto para borsası FTX, birçok şirketi sarstı. FTX krizi ile bağlantılı BlockFi ve Genesis de iflas başvurusunda bulundu. Bazı kripto şirketleri ise kendini toparlayabilmek için çalışmalara devam ediyor. Avustralyalı borsa Digital Surge, FTX’te varlıkları kalmasına rağmen iflasın eşiğinden dönmüş gibi görünüyor.

digital surge iflasin esiginden dondu1

Digital Surge, FTX’teki Varlıklarına Rağmen İflastan Döndü

Avustralya merkezli kripto para borsası Digital Surge, iflas eden FTX‘te milyonlarca dolarlıklık kripto parası olmasına rağmen çöküşten kıl payı kurtuldu. Digital Surge, 16 Kasım’dan bu yana varlıkları dondurulan 22 bin 545 müşterisine para iadesi yapmaya başladı. Borsa ayrıca, faaliyetlerine devam etmek için 5 yıllık bir kurtarma planı açıkladı. Digital Surge’in FTX’te kilitli toplam 23,4 milyon dolar dijital varlığı bulunuyordu.

8 Aralık’ta kullanıcılara iletilen plana göre borsa, ilişkili bir işletme olan Digico’dan 885 bin dolara yakın kredi alacak. Kredi ile borsanın faaliyete devam etmesi için kullanılacak. Business News Australia’da yer alan bir haberde, müşterilere kripto para ve itibari para ile geri ödeme yapılacağı bildirildi.

2017’de kurulan Brisbane merkezli kripto para borsası, FTX kriziyle birlikte zor zamanlar geçirdi. FTX’in iflas başvurusunda bulunması ve FTX Avustralya’nın lisansının askıya alınması ile birlikte Digital Surge, bir süreliğine para çekme ve mevduat işlemlerini dondurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala