bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,364.24 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.13 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 561.21 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506408 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471719 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153622 2.13%

Digital Currency Group, Varlık Yönetimi Yan Kuruluşunu Başlattı

digital currency group varlik yonetimi yan kurulusunu baslattiad

Barry Silbert tarafından 2015 yılında kurulan bir kripto para yatırım şirketi olan Digital Currency Group (DCG), uzun zamandır beklenen varlık yönetimi yan kuruluşunu resmen başlattı. HQ Digital adlı internet sitesine göre, diğer hizmetlerin yanı sıra özel yatırımlar, emlak planlaması, risk azaltma ve sigorta hizmeti sunacak.

Digital Currency Group, Varlık Yönetimi Yan Kuruluşunu Resmen Duyurdu

Kripto para yatırım şirketi olan Digital Currency Group (DCG), varlık yönetimi yan kuruluşunu resmen başlattığını duyurdu.

digital currency group varlik yonetimi yan kurulusunu baslattigd

Şirketin web sitesinde konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

Merkezi yeniden tasarlanmış bir çoklu aile ofisi olarak düşünebilirsiniz, ancak biz onu yaşamı optimize etmek için delta ekibiniz olarak adlandırmayı tercih ediyoruz.

Varlık yönetimi şirketi Grayscale ve medya şirketi CoinDesk’i holdingleri arasında yer alan kripto para birimi holdingi Digital Currency Group Inc daha önce kripto sektörünün ikinci en büyüğü olan bir yatırım turunda 700 milyon dolar toplamıştı.

LinkedIn tarafından elde edilen son bilgilere göre; varlık yönetimi birimi Alana Ackerson tarafından yönetilecek. Daha önce, Ackerson, SoFi’nin eski CEO’su Mike Cagney tarafından yönetiliyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala