bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.81 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 558.82 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 0.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516156 3.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480185 2.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153211 1.48%

Deutsche Börse Kripto Para Verileri için Kaiko ile Anlaştı

Deutsche Börse Kripto Para Verileri için Kaiko ile Anlaşti

Finans sektöründe veri şirketleri oldukça önemli. Özellikle borsaların gelecek planları ve yeni ürün araştırmaları için sektör verileri büyük önem arz ediyor. Buna bir örnek olarak Fransız kripto para birimi veri sağlayıcısı Kaiko, Alman borsası Deutsche Börse‘ye kripto piyasası verileri sağlayacak.

Deutsche Börse Kripto Para Verileri için Kaiko ile Anlaşti 1

Deutsche Börse Kripto Pazar Verilerini Kaiko Üzerinden Alacak

Deutsche Börse, Euronext ve Londra Menkul Kıymetler Borsası’ndan sonra Avrupa’nın üçüncü büyük borsası olan Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası’nın sahibi olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki borsa, Deutsche Bank ve sigortacı Allianz gibi Almanya’nın en büyük finansal hizmet şirketlerinin çoğunu listeliyor. Bu yüzden kripto odaklı bu iş birliği, oldukça önemli bir adım olarak görülüyor.

Kaiko, Ethereum ve Avalanche gibi Blockchain protokollerinin çoğunu kapsayan 100’den fazla merkezi ve merkeziyetsiz borsadan veri sunuyor. Bu ortaklık ile birlikte bu veriler Deutsche Börse ile paylaşılacak.

Konu hakkında konuşan Deutsche Börse Piyasa Verileri Başkanı Alireza Dorfard, şunları kaydetti:

“Kripto piyasası yüksek oynaklık ve fiyat dalgalanmalarıyla karşı karşıya. Bu nedenle, müşterilerimizin çoğundan, yararlı kripto yatırımları geliştirmek için merkezi ve merkeziyetsiz borsalardan konsolide verilere yüksek talep görüyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala