bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,621.85 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,248.05 1.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.93 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 157.38 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54738 0.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504882 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160857 1.18%

Deutsche Boerse, Coinbase’i Delist Ediyor

deutsche boerse coinbasei delist ediyor 2

Almanya’nın önde gelen borsalarından Deutsche Boerse AG, eksik referans verileri nedeniyle Cuma günü Coinbase’i (COIN) delist etmeyi planlıyor. 

Bir Reuters haberine göre Deutsche Boerse AG, ABD’nin en büyük borsası Coinbase’in hissesini halka açıldıktan bir hafta sonra delist etmeyi planlıyor. Borsaya göre delistin nedeni, çözülmesi gereken ve yanlış bir şekilde eklenen referans verileri. Borsa konu hakkında şu ifadeleri kullandı ve delistin bir sonraki duyuruya kadar geçerliliğini koruyacağını belirtti:

“Delistin nedeni bu hisseler için eksik referans verileridir”

Deutsche Boerse AG’nin yaptığı açıklamaya göre, COIN hisseleri LEI kodundaki bir hata ile işlem görmeye başladı. Hatanın kimin yaptığı konusunda ise net bir bilgi olmadığını kaydedildi. LEI kodları, alım satım için düzenleyici bir gerekliktir.

Coinbase, geçtiğimiz hafta Nasdaq’ta listelenmişti. ABD tarihindeki en büyük halka açık listelemelerden biri kabul edilen olay, kripto para topluluğunda benimsenme açısından büyük heyecan yaratmıştı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala