bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Deutsche Bank, Instagram’ın Desteğiyle NFT’lerin Yaygınlaşacağını Söyledi

deutsche bank instagramin destegiyle nftlerin yayginlasacagini soyledi

NFT sektörü sürekli olarak gelişme kaydetmeye devam ederken, önde gelen Alman borsa operatörü Deutsche Bank, NFT’lerin yayınlaşması ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu.

Deutsche Bank: NFT’ler Instagram’ın Planlanan Desteğiyle Ana Akım Haline Gelebilir

Bu ayın başlarında Meta CEO’su Mark Zuckerberg, NFT‘leri yakın zamanda Instagram’a getirmek için çalıştıklarını söylemişti. Deutsche Bank bir raporunda Instagram’ın geniş kitlelere NFT’leri getirmesinin genel pazarı güçlendirme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

deutsche bank instagramin destegiyle nftlerin yayginlasacagini soyledi 2

Banka ayrıca, en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’ın, herkesin yenilikçi NFT’ler oluşturup satmasına olanak tanıyan “giriş engellerini azaltmaya” yardımcı olabileceğini belirtti.

Ayrıca banka küresel bir kullanıcı tabanına sahip bir sosyal medya markası olarak Instagram için şu ifadeleri kullandı:

Şirketin daha geniş kitlesi genelinde hizmet edebilecek NFT’leri meşrulaştırabilir.

Raporda ayrıca, NFT pazarının Instagram’da lansmanının, özellik halk için yayınlandığında büyük bir çekiş kazanacağı bildiriliyor. Banka ayrıca iddiasını destekleyen yeni tahminler yayınladı ve söz konusu özellik kitlelere sunulduğunda Instagram’ın NFT planlarının yıllık net gelir olarak yaklaşık 8 milyar dolar getirebileceğini de sözlerine ekledi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala