bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,652.93 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,579.19 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 588.71 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 187.06 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622207 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650041 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.201985 10.07%

Paylaş

DeSpace Protocol, Seed ve Private Yatırım Turlarını Tamamladı (Sponsorlu)

despace protocol seed ve private yatirim turlari tamamlandi sponsorlu

Yoğun ilgi gören DeSpace projesi için yatırım turlarının sonuna gelindi. Birçok önemli yatırımcının katıldığı yatırım turları, 3 milyon dolar ile birlikte tamamlanmış oldu. Yatırım turlarına katılan şirketler arasında; BTA Ventures, Criterion Capital, Wu Blockchain, Omni.ai, Leadwallet.io, DuckDAO, Almora Capital gibi kripto para ekosisteminin önemli firmaları yer alıyor.

Ek olarak, Waykichain’in Kurucu ve CEO’su, Tron Network’ün eski COO’su gibi önemli bireysel yatırımcılar da tura katılan isimler arasında dikkat çekti.

Yakında DeSpace Ön Satış (IDO) Süreci Başlıyor

DeSpace, hem kendi ürünlerini hem de kripto ekosistemindeki bir dizi DeFi ve NFT ürününü, tek bir çatı altında ve basitleştirilmiş bir arayüz ile kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu arada, projenin, DeFi ve NFT ürünlerini entegre bir şekilde sunan bir proje olması da, özellikle, kurumsal ilginin artmasında etkili oldu diyebiliriz.

despace protocol seed ve private yatirim turlari tamamlandi sponsorlu 2

Konuyla ilgili DeSpace CEO’su Obasi Francis Ifegwu da açıklamalarda bulundu. Ifegwu, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bir fikre sahip olmak başka bir şey, fikrinizi destekleyecek ve ona finansal taahhütte bulunacak insanları bulmak başka bir şey. DeSpace‘e yatırım yapan yatırımcıların, projeye sadece finansal kaynak getirmediğini, aynı zamanda DeSpace’in başarılı olmasına yardımcı olmak için danışmanlık, iş geliştirme ve tanıtım hizmeti alanlarında finansal olmayan farklı avantajlar sağladığını duyurmaktan son derece heyecanlıyım.”

Yatırımcı turlarına katılmayan yatırımcılar için de yakında DeSpace ön satış (IDO) sürecinin başlayacağını söyleyelim. Yatırımcılar, 20 ve 21 Eylül’de IDO’lara katılabilirler.

IDO Detayları

DES token, DeSpace protokolünün native tokeni. Token; satın alma, takas, stake, ödünç verme ve çok daha fazla özellik amacıyla platform içerisinde kullanılıyor.

Launchpads: A2DAO, DuckDAO, Poolz
Halka açık turda mevcut toplam: 781.250 DES token (toplam arzın %0.78’i)
DES token fiyatı: 0,32 USD

A2DAO

Tarih: 20 Eylül 2021
ICO Fiyatı: 0.32000 $
Nereden Gidilir: A2DAO
Satış Hedefi: 75.000 $
Kabul Edilen Tokenler: USDT
Kişisel Katılım: Kişi başı 100USDT-500USDT

DuckSTARTER (DuckDAO)

Tarih: 20 Eylül 2021
ICO Fiyatı: 0,320000 $
Nereden Gidilir: DuckSTARTER
Satış Hedefi: 75.000 $
Kabul Edilen Tokenler: USDT
Kişisel Katılım: Kişi başı 100USDT-500USDT

Poolz

Tarih: 21 Eylül 2021
ICO Fiyatı: 0,320000 $
Nereden Gidilir: Poolz
Satış Hedefi: 100.000$
Kabul Edilen Tokenler: USDT
Kişisel Katılım: Kişi başı 100USDT-500USDT

Birçok kurumsal yatırımın da desteğini alan DeSpace projesi hakkında daha fazla bilgi için despace.io adresinden web sitelerini inceleyebilirsiniz. Güncel gelişmelerden haberdar olmak ve sorularınız için de t.me/despaceturkey üzerinden projenin Türkçe Telegram kanalına katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala