bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,870.38 0.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.91 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 614.19 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.58 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529973 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477791 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153491 0.21%

Deribit, Dubai Lisansı Almak İçin Çalışmalar Yapıyor

deribit dubai lisansi almak icin calismalar yapiyor

Kripto opsiyon borsası olarak faaliyet gösteren Deribit, operasyonlarını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Deribit, operasyonlarını Dubai’ye genişletmek için Dubai lisansı almayı planlıyor.

Deribit, Dubai’ye Genişlemek İstiyor

Kripto borsası Deribit, kripto opsiyon pazarındaki hakimiyetini devam etmek için yeni stratejiler üzerinde çalışıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada operasyonların Dubai’ye genişletilmesi için çalışmalar yürütülüyor.

deribit dubai lisansi almak icin calismalar yapiyor 2

Amsterdam ve Panama’da çalışmalarına devam eden Deribit, Sanal Varlık Düzenleme Kurumu (VARA) rejimi altında bir Tam Pazar Ürünü lisansı almak için kripto merkezini çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, bu doğrultuda yeni bir Dubai ofisi açmayı planlıyor. Uyum ve destek rollerinde personel alımı da yapacak olan Deribit, Dubai’de faaliyet göstermek için lisans alma girişimleri de yürütüyor.

Son zamanlarda kripto şirketlerinin favori bölgelerinden olan Dubai, kripto alanında gelişmeye devam ediyor. Dubai’nin kripto dostu politikalarının bir parçası olarak Deribit, borsa merkezini Dubai’ye taşımak istiyor. Son olarak Deribit’in, Bitcoin operasyonlarındaki pazar payı yüzde 90 olarak görülüyor. Şirket son hamlesiyle pazar payını daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala