bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,363.85 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,574.05 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 586.75 1.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620545 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649362 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.20519 11.43%

Demokrat Milletvekilleri Silicon Valley Bank’ın Çöküşünün Soruşturulmasını İstiyor

demokrat milletvekilleri silicon valley bankin cokusunun sorusturulmasini istiyor

Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicileri tarafından kapatılan Silicon Valley Bank’ın çöküşü pek çok soruyu beraberinde getiriyor. Silicon Valley Bank’ın kapatılması kripto şirketlerini de etkilerken bir grup ABD’li Demokrat milletvekili, dünyanın en büyük finans şirketlerinden birisi olan Goldman Sachs Group’un Silicon Valley Bank’ın çöküşünde bir etkisinin olup olmadığının soruşturulmasını istiyor.

Silicon Valley Bank’ın Çöküşüne Dair Yeni Bir Soruşturma Talebi

Silicon Valley Bank’ın çöküşü ABD’nin son yıllardaki en büyük bankacılık başarısızlığı oldu. Silicon Valley Bank’ın başarısızlığı sorgulanırken, bir grup Demokrat milletvekili, Goldman Sachs Group’un Silicon Valley Bank’ın çöküşündeki rolünün soruşturulması talebinde bulundu. Milletvekilleri söz konusu soruşturma talebi için Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na bir mektup gönderdi.

demokrat milletvekilleri silicon valley bankin cokusunun sorusturulmasini istiyor 2

Gönderilen mektup ABD Temsilcisi Adam Schiff’ten, ABD Başsavcısı Merrick Garland, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler ve Federal Mevduat Sigorta Şirketi Başkanı Martin Gruenberg ile Kaliforniya kongre delegasyonunun diğer 19 üyesine iletildi. Mektubun içeriğinde şu ifadeler yer aldı:

Bizler, Goldman Sachs Group’un Silicon Valley Bank’a danışmanlık yapma ve tahvil portföyünün satın alınmasındaki rolüne dair endişelerimizi dile getirmek istiyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala