bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

Delphi Digital’in Yılın İlk Çeyreğindeki Kripto Yatırımları (2023)

Delphi digital yatirimlari

Bu yazımda Delphi Digital’in 2023 yılının ilk çeyreğinde kripto para sektöründe yaptığı yatırımlara yakından bakacağız. 

Delphi Digital araştırma odaklı bir kripto para yatırım şirketi.

Delphi Digital gibi risk sermayesi fonlarının potansiyeli yüksek girişimleri, henüz proje aşamasındayken bulup erkenden yatırımlar yapıyor. Bu nedenle potansiyeli yüksek yeni kripto para projelerini bulmak isteyen bireysel yatırımcılar için risk sermayesi şirketlerinin para akışını takip etmek akıllıca olabilir. 

Sözü çok uzatmadan Delphi Digital’in 2023 yılının ilk 3 ayında yaptığı kripto para yatırımlarına yakından bakalım. Çeşitli kaynaklardaki verileri göz önünde bulundurduğumuzda Delphi Digital’in 9 farklı yatırım turuna katıldığı göze çarpıyor. Bunlar şu şekilde:

1- Phi

Phi, blockchain kimliklerini görselleştirmek için ENS ve doğrulanmış cüzdan etkinliklerinden yararlanan bir sosyal oyun metaverse’ü. Phi kullanıcıları ENS alan adlarını kullanarak kişiselleştirilmiş alanlar oluşturabilir ve cüzdan etkinliklerine bağlı olarak oyun içi öğeler talep edebilir. Böylelikle kullanıcılar bu oyun içi öğelerle kullanarak, zincir üstü kimliklerini sergilemek için kendi Web3 dünyalarını oluşturabilir.

Phi, 17 Şubat’ta duyurduğu finansman turunda Delphi Digital‘in de katıldığı çeşitli yatırımcılardan 2 milyon dolar topladı. 

Phi, blockchain hizmetleri kategorisinde faaliyet gösteriyor.

2- Avalon

Avalon, oyunların ve sanal deneyimler için devrim yaratacak bir platform ve araçlar geliştiriyor. Avalon, metaverse’ün finans sektörünün dışında oyun sektöründe de harikalar yaratacağına inanıyor. Oyun motorları ile blockchain teknolojisini birleştirerek bir evren yaratmayı hedefleyen Avalon’un geliştiricileri arasında Electronic ArtsMicrosoftBlizzard ve Sony gibi önde gelen şirketlerin eski çalışanları yer alıyor. 

Avalon, 28 Mart 2023’te aralarında Delphi Digital ve Coinbase Ventures‘ın da yer aldığı risk sermayedarlarından 13 milyon dolar topladı. 

Avalon, GameFi kategorisinde faaliyet gösteriyor.

3- Jungle

Jungle, oyuncuları web3 dünyasına çekebilecek düzeyde oyunlar geliştirmeyi ve yayınlamayı hedefleyen bir kripto para girişimi. Jungle oyun sektöründe benzersiz bir yaklaşık uyguluyor ve beklenen ilgiyi görmeyen projeleri satın alıyor. Jungle, bu projelerin ürün vizyonunu ve pazara açılma stratejisini geliştirerek web3 dağıtımına, büyümeye ve para kazanmaya odaklanarak oyunu piyasaya sürer.

Jungle, 13 Mart’ta duyurduğu ve Delphi Digital’in de katıldığı yatırım turunda 6 milyon dolar topladı.

Jungle, GameFi kategorisinde faaliyet gösteriyor.

Eğer bu içerik ilginizi çektiyse;

başlıklı yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala