bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Defrost Finance, Hacklenen Fonların İade Edildiğini Söyledi

defrost finance hacklenen fonlarin iade edildigini soyledi

Kısa bir süre önce Defrost Finance’ın hacklendiğini sizlere aktarmıştık. Şirket tarafından yapılan açıklamada hacklenen fonların iade edildiğini belirtti.

Defrost Finance’den Hack Açıklaması

Pazar günü DeFi platformu Defrost Finance, V1 ve V2 ürünlerinin hacklendiğini açıklamıştı. Defrost Finance yaptığı son açıklamada, V1 saldırısındaki hacker’ın fonları iade ettiğini söyledi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yakında, hak sahiplerine iade etmek için hack’ten önce kimin neye sahip olduğunu bulmak için zincir üzerindeki verileri taramaya başlayacağız. Farklı kullanıcıların değişken oranlarda varlıkları ve borçları olduğundan, bu sürecin biraz zaman alacağını düşünüyoruz.

defrost finance hacklenen fonlarin iade edildigini soyledi 2

25 Aralık’ta yayımlanan bir tweet dizisinde ekip, ilk saldırının V2 ürünündeki fonları boşaltmak için gerçekleştiğini söyledi. Daha büyük boyutta olan bir saldırı ise V1’den yararlanmak için sahip anahtarlarını kullandı. Avalanche Blockchain ağındaki kaldıraçlı ticaret sunan protokol, ne kadar geri alındığını söylemedi.

Blockchain güvenlik firması Peckshield, o sırada “topluluk istihbaratına” atıfta bulunarak istismarın 12 milyon dolar değerinde bir varlığı çaldığını belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala