bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Defrost, Dolandırıcılık Suçlamaları Konusundaki Sessizliğini Bozdu

defrost finance saldiriya ugradi

Kısa süre önce DeFi platformu Defrost Finance, V1 ve V2 ürünlerinin hacklendiğini açıklamıştı. Defrost Finance yaptığı son açıklamada, V1 saldırısındaki hacker’ın fonları iade ettiğini söyledi. Defrost Finance şimdiye kadar medyadaki halı çekme suçlamaları hakkında kamuoyuna açıklama yapmamıştı. Son olarak Defrost Finance konu hakkındaki sessizliğini bozdu.

Defrost Finance Dolandırıcılık Konusuna Açıklık Getirdi

12 milyon dolarlık bir suistimale maruz kalan merkeziyetsiz ticaret platformu Defrost Finance, ayrıntılı bir dolandırıcılığın parçası olarak kullanıcılarını sağlamlaştırdığı iddialarını yalanladı.

defrost dolandiricilik suclamalari konusundaki sessizligini bozduassdd

Hatırlatmak gerekirse 23 Aralık’ta platform, v2 protokolünden kullanıcı fonlarının çekilmesine yol açan bir ani kredi saldırısına maruz kaldığını duyurdu. Bir gün sonra başka bir olayda, bir bilgisayar korsanı v1 protokolüne “çok daha büyük” ikinci bir saldırı için yönetici anahtarını çalmıştı.

Son olarak ekip, ilk saldırının V2 ürünündeki fonları boşaltmak için gerçekleştiğini söyledi. Daha büyük boyutta olan bir saldırı ise V1’den yararlanmak için sahip anahtarlarını kullandı. Avalanche Blockchain ağındaki kaldıraçlı ticaret sunan protokol, ne kadar geri alındığını söylemedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala