bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

DefiLlama, Yaşanan Olayların Ardından Özür Diledi

defillama yasanan olaylarin ardindan ozur diledi

Kısa bir süre önce Blockchain veri platformu DefiLlama’da 0xngmi takma ismiyle bir çalışan, şirketin kurucularını desteksiz bir token başlatmakla suçlamıştı. Ortaya atılan bu iddia sonrasında DefiLlama çalışanları arasında bir iç savaş yaşanmıştı. Yaşanan bu olayların ardından DefiLlama cephesinden bir açıklama geldi.

DefiLlama, Bir Token Planı Yapmıyor

Merkeziyetsiz finans platformu DefiLlama, hafta sonu yaşanan bir iç çatışmanın basına yansıması ardından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yeni bir açıklama yaptı.

DefiLlama tarafından yapılan açıklamada, DefiLlama’nın bir LLAMA token planlarının olmadığı belirtildi. DefiLlama konu hakkında yaptığı bir Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Şu anda planlanan bir LLAMA token’i bulunmuyor ve her önemli kararda olduğu gibi herhangi bir airdrop toplulukla tartışılacak.

Sahte bir DefiLlama çalışanı olan 0xngmi, şirketin kurucularını desteksiz bir token başlatmakla suçlamasının ardından hafta sonu boyunca Blockchain veri platformunu büyük bir dramanın içine sokmuştu. DefiLlama, kıssa bir süre önce şu açıklamaları yaptı:

Yaşanan olayları arkamızda bırakmak istiyoruz. DefiLlama ekibi, zayıf iletişim ve ekip içindeki bir yanlış anlaşılmanın ardından meydana gelen olaylar için özür dilemek istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala