bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,137.45 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.00 0.51%
bnb
BNB (BNB) $ 582.74 2.14%
solana
Solana (SOL) $ 149.95 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527195 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503702 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160218 1.04%

DefiLlama Çalışanları Arasında İç Savaş Çıktı

defillama calisanlari arasinda ic savas cikti

Dünyanın en büyük Blockchain veri platformu DefiLlama’da işler karıştı. Yaşanan son gelişmelerle birlikte DefiLlama çalışanları arasında veri şirketinin geleceği hususunda bir iç savaş çıktı. 

DefiLlama Çalışanlarından Sert Suçlamalar 

Blockchain veri platformu DefiLlama, yeni bir olayla gündeme geldi. DefiLlama’da 0xngmi takma ismiyle bir çalışan, şirketin kurucularını desteksiz bir token başlatmakla suçladı. Ortaya atılan bu iddia sonrasında DefiLlama çalışanları arasında bir iç savaş çıktı. 

Bir DefiLlama çalışanı olan 0xngmi, Twitter hesabı üzerinden, on-chain hesaplarının saldırıya uğramadığını doğrularken, “Bizi temsil etmeyen bir token başlatmak için DefiLlama şirketinde devam eden bir girişim bulunuyor. Biz bu token ile ilişkilendirilmek istemiyoruz.” ifadesini kullandı.

0xngmi, Twitter paylaşımında, DefiLlama’nın bir token airdrop‘unu ima etti. DefiLlama şirketinin ana kuruluşu olan Llama Corp., şirketi 0xngmi’nin eylemlerinin bağımsız olduğunu iddia ederek düşmanca bir devralmanın devam etmekte olduğunu belirtti. 

Llama Corp. şirketinden yapılan açıklamada, “Llama Corp., son üç yıldır olduğu gibi DefiLlama’yı işletmeye devam edecek. 0xngmi’nin eylemleri üzücü. Sorunları özel ve dostane bir şekilde çözmeyi planlıyoruz.” denildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala