bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

DeFiChain’in DFI Tokeni Huobi Global’de İşlem Görmeye Başladı

defichainin dfi tokeni huobi globalde islem gormeye basladi

Merkeziyetsiz finans uygulamaları ve hizmetleri herkese ulaştırmayı hedefleyen Bitcoin ağının blokzinciri DeFiChain, yerel DFI tokenini Huobi Global’de işleme açtı.

Deneyimli kripto yatırımcıları için kapsamlı bir ekosistem sağlayarak kullanıcıların çok çeşitli kripto para birimlerini satın almasına, satmasına ve ödünç almasına olanak tanıyan Huobi’de listelenen DFI token, uluslararası ölçekte kripto para kullanıcılarına erişilebilirliğini artıracak.

DeFiChain’in DFI Tokeni Houbi’de

DeFiChain tarafından 26 Temmuz itibariyle Huobi’de USDT ile işlem görmeye başladı. DFI tokeni’ni satın alan yatırımcılar; tokeni DeFiChain cüzdanlarına veya istedikleri yere aktarılabilecekler.

Kucoin, Bybit (ERC-20 formatı), Bittrex, Bitrue, Hotbit ve Bitpanda’da alım satım için zaten mevcut olan DFI hakkında konuşan DeFiChain Accelerator Pazarlama Direktörü Benjamin Rauch şunları söyledi:

“Huobi’de listelenmek, DeFiChain için büyük bir adım. Giderek daha fazla büyük borsa DFI’yi listelediği için mutluyuz. DeFiChain’de bulunan gerçek dünya varlıklarının çeşitliliği nedeniyle, giderek daha fazla üst düzey borsanın DFI’yi listelemesini dört gözle bekliyoruz”

DFI, dünyayı DeFi Zinciri ekosistemine açıyor. Aşağıdakiler blokzincirin tüm faaliyetlerinin merkezinde konumlanıyor:

  • Birden fazla havuzda likidite sağlanması
  • Blokzincir konsensüsü ve güvenliği için Staking
  • Hisse senedi token’lerinin ve DUSD stablecoin’i mint etmek veya ödünç almak için teminat kullanma
  • Ödül bir göstergesi olarak kullanım. Tüm DEX ödülleri DFI ile ödenir
  • DeFiChain’in yönetişim token’ı

DeFiChain, zincir içi yönetişime sahip tamamen merkeziyetsiz bir blokzincirdir. Mayıs 2020’deki mainnet lansmanından bu yana proje, düğümler, masternodlar, projeler, araçlar, yönetişim, ekonomik fikirler ve kod yönetişimine kadar blokzincirin hemen her alanında topluluktan coşkulu bir katılım gördü. Kod tabanı açık kaynak kodlu bir şekilde geliştirildi.

DeFiChain Hakkında

DeFiChain, gelişmiş DeFi uygulamalarını etkinleştirmek için Bitcoin ağının hard fork’u olarak oluşturulan merkeziyetsiz bir Proof-of-Stake blokzinciridir. Platform, hızlı, akıllı ve şeffaf merkeziyetsiz finansal hizmetler sunmasıyla dikkat çekiyor. DeFiChain likidite madenciliği, staking, merkeziyetsiz varlıklar ve merkeziyetsiz krediler sunuyor. DeFiChain Vakfı’nın misyonu, DeFi’yı Bitcoin ekosistemine getirmektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala