bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

DeFi ve ETF Alanında Yeni Gelişmeler? | Avalanche Summit

Avalanche Summit 2022 etkinliği tüm hızıyla sürerken sektörden önemli isimler DeFi, web3 ve kripto paralar konusunda önemli açıklamalar yapmaya devam ettiler. Bu isimlerden birisi olan Galaxy Digital’in EMEA Başkanı Tim Grant ise DeFi ve kripto paralar başta olmak üzere birçok önemli noktaya değindi. Sektörün şu anda bir pivot noktasında olduğunu söyleyen Grant, gelecek düzenlemeler ile birlikte sektörün çok daha ileri bir noktada konumlanacağını belirtti.

Biz de BTCHaber olarak Tim Grant ile konuştuk. Grant’a “Kripto ve kurumsal pazarları bir araya getirme konusundaki hedeflerinizden bahseder misiniz? ve Kurumsal DeFi için bir planınız var mı?” diye sorduk.

Galaxy Digital’in tam olarak bu noktada devreye girdiğini belirten Tim Grant, şunları söyledi:

“Aslında bakacak olursanız Galaxy Digital’in ortaya çıkış sebebi bu. Bu iki farklı konsepti bir araya getirmek. Bence şu anda finansal açıdan oldukça büyük bir evrime şahitlik ediyoruz.

Bu sadece başlangıç bu alanda çok daha büyük gelişimlere şahitlik edeceğiz.”

DeFi ve kripto sektörünün oldukça büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Tim Grant, Galaxy Digital olarak bu alandaki çalışmalarını artıracaklarından ve bu süreçte sektöre olabildiğince destek olmaya çalışacaklarından bahsetti.

Konu düzenleyicilere geldiğinde ise yakın zamanda düzenleyicilerin de bu alanda önemli adımlar atmak üzere yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Grant, yapılan düzenlemeler ile birlikte sektörün önünün daha da açılacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala