bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,780.89 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.55 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.82 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 158.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551424 1.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50479 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161803 0.49%

DeFi Sektörü 210 Milyar Dolar ile Yeni Bir ATH Yaptı

defi sektoru 210 milyar dolar ile yeni bir ath yapti

DeFi sektörü son zamanlarda hızlı bir büyüme yaşadı. DeFi endüstrisine bağlı çok sayıda proje, Fantom TVL’nin yüzde 140 artışla 7 milyar dolara, AnySwap’in yüzde 114 büyümesi ile birlikte sektörün kilitli toplam değerinin 210 milyar dolarlık yeni bir ATH’ye ulaştı.

En büyük TVL katkıda bulunanlar arasında toplamda 43 milyar dolarlık kilitli değerle sahip olan Curve, AAVE ve MakerDAO olmaya devam ediyor.

Endüstrideki bu büyümenin ana nedeni, kripto para piyasasına genel fon girişlerine bağlı değişim gösteriyor olması. Daha önce, DeFi endüstrisi için TVL’deki ATH’ye, Bitcoin satışlarının başladığı Mayıs ayında ulaşılmıştı.

defi sektoru 210 milyar dolar ile yeni bir ath yapti

DeFi’de Kilitlenen Toplam Değer, Temmuz Ayından Bu Yana Büyüyor

DeFi’de kilitlenen toplam değer, Temmuz ayından bu yana büyümeye devam ediyor. Ayrıca bazen Bitcoin ve altcoin pazarından daha iyi performans gösterdiği oluyor. Endüstrinin popülaritesi genellikle çoğu DeFi platformunun sunduğu pasif gelir çözümlerine bağlı.

Aynı zamanda Ethereum, yüksek ücretlere ve sürekli ağ tıkanıklığı dönemlerine rağmen, çoğu projenin üzerinde çalıştığı sektördeki en popüler zincir olmaya devam ediyor. Ayrıca daha önce belirtmek gerekirse, Soros fon yöneticisi kripto varlık endüstrisi hakkındaki düşüncelerini dile getirmişti. Fonda, DeFi endüstrisini araştırdığını ve bunun fonun gelecekte DeFİ sektörüne yatırım yapabileceklerini dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala