bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

DeFi Platformu Hashflow’a 25 Milyon Dolarlık Yatırım

defi platformu hashflowa 25 milyon dolarlik yatirim

DeFi platformları, kripto para sektöründe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Kripto sektöründeki birçok şirket yeni yatırımlar alarak gelişmeye başladı. Bu kez DeFi platformu Hashflow, 25 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

DeFi Platformlarına Yatırımlar Artıyor

2021’de kurulan merkeziyetsiz finans (DeFi) ticaret platformu Hashflow, 25 milyon dolarlık yeni fon toplayarak değerlemesini 400 milyon dolara çıkardığını açıkladı.

defi platformu hashflowa 25 milyon dolarlik yatirim

Tura Electric Capital, Dragonfly Capital Partners, LedgerPrime ve Balaji Srinivasan gibi şirketlerin yanı sıra yeni kripto yatırımcıları Jump Crypto, Wintermute Trading, GSR, Kronos Research ve Altonomy şirketleri katıldı. Diğer yatırımcılar arasında Coinbase Ventures, Kraken Ventures, Fabric Ventures, Evernew Capital, Spacewhale Capital ve Meltem Demirors, Anthony Sassano ve Jason Choi gibi isimler yer aldı.

Yapılan yatırımla birlikte Hashflow, sorunsuz bir şekilde çalışabilirlik, garantili fiyat uygulaması ve MEV koruması uygulamalarının geliştirilmesi için çalışmalar yürütecek.

Ayrıca Hashflow, bu yıl içinde kendi platformunda yapılandırılmış ürünler sunmayı planladığını açıkladı.

Hatırlatacak olursak geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Bitpanda, DeFi başta olmak üzere metaverse, altyapı ve akıllı sözleşme alanlarına dayalı dört yeni tematik kripto yatırım endeksini başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala