bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

Decentraland’de Metaverse Moda Haftası Başladı

decentralandde metaverse moda haftasi basladi

Uzun süredir beklenen Decentraland Metaverse Moda Haftası bugün başladı. Decentraland Metaverse Moda Haftası’nda üst düzey tasarımcılar ve giyilebilir ürün satıcıları, Blockchain tabanlı NFT koleksiyonlarını metaverse’de sergiliyor.

70 Marka Decentraland Metaverse Moda Haftası’nda Yer Alıyor

Decentraland Metaverse Moda Haftası’na birçok ünlü marka da katılım sağladı. Estée Lauder, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana ve Forever 21 gibi markaların tümü metaverse moda etkinliğine katılanlar arasında yer aldı. 

Decentraland’ın kreatif direktörü Sam Hamilton, dijital ürünlerin ve metaverse alışveriş deneyimlerinin yükselişiyle birlikte, Decentraland’ın Moda Haftası’nın insanların kendilerini ifade edebilecekleri bir alan sağlamayı ve avatarlarındaki giyilebilir ürünler aracılığıyla kendi benlik anlayışlarını genişletmeyi hedefliyor.

Decentraland’ın kreatif direktörü Sam Hamilton konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Metaverse insanların çok daha çirkin olduğunu görüyorum” dedi. Etkinlik sonucunda “İnsanlar NFT’ler için gerçekten harika bir kullanım örneği görecekler.

27 Mart’a kadar Decentraland’ın Fashion District adlı yeni geliştirilen köşesinde defileler, galeriler ve markalara ev sahipliği yapan paneller gerçekleşecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala