bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,370.25 3.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.10 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 608.08 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 147.61 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525857 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477096 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151553 6.58%

Decentraland’da UNXD Metaverse Moda Haftası

decentralandda unxd metaverse moda haftasi 2

Metaverse gün geçtikçe daha geniş kitlelerce kabul ediliyor ve kullanılıyor. Meta ve Adidas gibi şirketlerin de sektöre girmesi ile birlikte daha da ünlenen sektör, moda haftalarına kadar ulaşmış durumda. Öyle ki son olarak UNXD Metaverse Moda Haftası, Decetraland üzerinden metaverse ile takipçileri ile buluşacak.

Polygon ağı üzerine kurulmuş NFT platformu UNXD ile Ethereum Blockchain ağı üzerine kurulmuş sanal gerçeklik platformu Decentraland, Mart ayında podyum gösterileri, pop-up mağazaları ve partileriyle metaverse moda haftası düzenleyecek.

decentralandda unxd metaverse moda haftasi 23

UNXD Metaverse Moda Haftası Decetraland’da

Kullanıcıların dijital kimlikleri ile ikinci bir dünyada yaşayabilecekleri metaverse projesi Decetraland, birçok alanda kendisine yer bulmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce ilk giysi koleksiyonunun tanıtıldığı Decentraland, ilk moda programını 24-27 Mart’ta gerçekleştirecek. Gösteri, kullanıcıların modayı sanal bir ortamda görmelerine ve çevrimiçi avatarları için kıyafet satın almalarına olanak sağlayacak.

Etkinliği Twitter üzerinden duyuran Decetraland, metaverse moda haftası için şunları açıkladı:

“Tüm tasarımcılara, markalara ve moda tutkunlarına sesleniyoruz. Decentraland ve UNXD Metaverse Moda Haftası’nı sunar. 24 – 27 Mart 2022’de Catwalk gösterileri, pop-up mağazalar, partiler ve sürükleyici deneyimlerle dolu bir hafta için hazırlanın!”

Gerçekleşecek etkinliklerde katılımcıların NFT‘lere de erişebileceğini ve satın alabileceğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala