bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,246.68 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.96 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 543.85 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 138.27 1.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488328 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444943 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147606 1.33%

Decentral Games (DG) Coin Nedir?

Decentral Games DG nedir

Decentral Games (DG) kendi topluluğu tarafından yönetilen merkezsiz bir oyun platformudur. Metaverse ve NFT alanlarının kesişimi niteliğinde bir platform olan Decentral Games kripto para topluğuna birtakım avantajlar sunuyor. Oyna ve kazan felsefesini benimseyen platform kullanıcılarının performanslarına göre ödüller kazanmasını sağlıyor. Ekosistemde yer alan farklı unsurların görevlerine göre gelir elde ettiğini görüyoruz. Buna göre oyuncular oynadıkları oyun için, likidite sağlayıcıları sağladıkları likiditeye göre DG token kazanıyor. Hesaplarında DG token bulunduran kullanıcıların da bu durumdan gelir elde ettiğini belirtebiliriz. Bu içerik boyunca Decentral Games platformundan ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası DG token’lere yönelik birtakım verilere de bu yazı boyunca yer vereceğiz.

Blockchain teknolojisi, orijinal kripto para Bitcoin (BTC) vasıtasıyla kullanıcılarla buluşturuldu. O günden beridir bu benzersiz teknolojinin aklımıza gelebilecek hemen her alanda varlık gösterdiğine şahit olduk. Tarımdan telekomünikasyona insanoğlunun aklına gelebilecek her alan blockchain teknolojisinin sunduğu imkanlarla buluştu. Çok sayıda oyuncunun bulunduğu dijital oyun alanı da bu yenilikçi teknolojinin uğramadan etmediği alanlar arasında yer alıyor. Özellikle son zamanlarda popüler hale gelen metaverse ve bununla ilgili projeler teknolojinin gittikçe yaygınlaştığı çalışma alanlarından. Decentral Games platformu da blockchain teknolojisinden faydalanarak kullanıcılarına bu alanda hizmetler sunmaya hazırlanıyor. Oynadıkça kazan mantığıyla çalışan bu platformda kullanıcılar kendi karlarını kendileri kontrol edebilecek. Ayrıca kullanıcıların ekosistemde yer alan yeni oyunlara yönelik çeşitli kararlar alabilmeleri de mümkün. Yapılan oylamalara katılan kullanıcılar bu kararlarda aktif şekilde söz sahibi olabiliyor. Üstelik ekosistemde gerçekleştirdikleri işlemler neticesinde kullanıcıların bu durumdan kar elde etmeleri mümkün hale getirilmiş.

DG token partnerships

Decentral Games (DG) ne zaman çıktı?

Decentral Games (DG) platformu kripto para severler için üç boyutlu metaverse oyunları meydana getiriyor. Söz konusu oyunların NFT’ler, oyna kazan modelleri, bahis temelli oyunlar veya üç boyutlu sanal oyunlar içerdiği ifade ediliyor. Decentral Games platformunun çalışmalarına 2020 yılının son aylarında başladığı bilgisine web kaynakları üzerinden ulaşabilmek mümkün. Henüz yeni olarak görebileceğimiz bu proje kısa sürede büyük bir mesafe kat etmeyi başarmış. Decentral Games ekosisteminin kendisine yeni kullanıcılar yani yeni oyuncular bulmakta zorlanmadığını görüyoruz.

Decentral Games yeni nesil bir eğlence platformudur. Merkezsiz bir otonom organizasyon (DAO) halinde işlevlerine devam eden platformda kullanıcıların oynadıkça kazanmaları tasarlanmış. Metaverse alanlarının ve NFT yeniliğinin kesiştiği yerde Decentral Games platformunun yer aldığını söyleyebiliriz. Platformun arkasında Digital Currency Group (DCG) adlı bir şirketin yer aldığı belirtiliyor. Bu şirketin alt şirketlerinden birisi Greyscale olarak biliniyor. Greyscale, dünyadaki en büyük kripto para ve Bitcoin (BTC) fonu yöneticileri arasında yer alıyor. Bilinen verilere göre şirket halihazırda 40 milyar dolar değerinde varlığı yönetiyor. Decentral Games projesi de bu başarılı fon yönetim şirketiyle aynı çatı altında geliştirildi.

Decentral Games (DG) Fiyatı Nedir?

Decentral Games (DG) platformunun kripto parası DG token’lerin en yeni fiyat verileri aşağıda yer alan başlıkta bulunabilir. DG token ekibi projenin tanıtımı adına düzenlediği tanıtıcı yazılarda bu kripto parayla ilgili olarak da ilgi çekici birkaç veriye yer veriyor. Bu verilere göre DG token’lerin kripto para piyasasına toplamda ne kadar arz edileceği belirtiliyor. Buna göre piyasada 1 milyondan fazla DG token yer alamayacak. Bu miktarın şimdiye dek %35’lik bir kısmı dolaşıma dahil edilmiş. Yani kripto para piyasasında işlem göre DG token sayısı aşağı yukarı 350 bin civarında seyrediyor. Oyun sektörünü çalışma alanı olarak seçen bir projenin başarılı bir çalışma gerçekleştirmesinin üzerine gelecekte de varlığını sürdüreceği çıkarımı yapılabilir.

DG token

Decentral Games Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 DG token 3,59 TL TL’den işlem görüyor. DG token fiyatı son 24 saat içerisinde 1.00% değişim gösterdi. DG token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 187,821 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 42,770,823 dolar seviyesinde.


Decentral Games Kaç Dolar?                

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 DG token $ 0.110446 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle DG token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 597 dolarla kaydetti. Bununla birlikte DG token yılın en düşük seviyesini ise 10,1 dolarla belirledi.


Decentral Games (DG) Nasıl Çalışmaktadır?

Decentral Games (DG) platformu sanal bir oyun platformudur. Blockchain teknolojisinden güç alan bu platform kullanıcılarına çok sayıda hizmet veriyor. Çeşitli kripto para oyun projeleriyle de ortaklığa imza atmış olan Decentral Games etkili olduğu alanı da mümkün mertebe genişletiyor. Platformda yürütülecek işlemlerde geçerli olan DG token’ler bir ERC-20 tokeni olarak biliniyor. Buna göre bu platformun Ethereum (ETH) ağının sunduğu imkanlardan faydalandığını söylemek yanlış olmaz. Kullanıcılar Decentral Games ekosisteminde belirli gereklilikleri yerine getirdikten sonra DG token elde edebilirler. Bunlardan birincisi oyun oynamak. Kullanıcılar belirli düzeyde oyun oynayarak DG token kazanmaya hak kazanıyor.

Platformun Decentraland (MANA) ya da Dai (DAI) gibi diğer oyun platformlarıyla anlaşması bulunuyor. Buna göre bu oyunları oynayarak da DG token elde edebiliyorsunuz. Konuyla ilgili detaylara projenin web sayfasında erişebilirsiniz.

DG token nedir

Decentral Games (DG) Nasıl Satın Alınır?

Decentral Games (DG) platformunun kripto parasını çok sayıda borsa üzerinden satın almak mümkün. Platformunda DG token işlemlerine izin veren borsalar arasında Uniswap, Gate.io, Sushiswap, Pancakeswap ya da QuickSwap gibi isimler yer alıyor. Tüm dünyada faaliyet veren Gate.io borsası DG token’ler için USDT ve ETH cinsinden işlem çifti oluşturmuş.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala