bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

DCG ve Genesis Cephesinden Yeniden Yapılandırma Adımı

dcg ve genesis cephesinden yeniden yapilandirma adimidcg ve genesis cephesinden yeniden yapilandirma adimi

Kripto ticaret şirketi Genesis, geçtiğimiz haftalarda iflas başvurusunda bulunmuştu. Alacaklılarıyla bir uzlaşma yoluna giden Genesis cephesinden yeni bir hamle geldi. Genesis ve çatı şirketi Digital Currency Group (DCG) yeniden yapılandırma planı üzerinde anlaşmaya vardığını açıkladı.

Genesis Cephesinden Yeni Hamle

Digital Currency Group ve Genesis yan kuruluşları, şirketin ana alacaklılarından oluşan bir grupla yeniden yapılandırma planı üzerinde ilk anlaşmanın sağlandığını açıkladı. Bu durum kripto ticaret şirketi Genesis’in geçtiğimiz yıl yaşanan Terra Blockchain, Three Arrows Capital ve kripto para borsası FTX gibi yüksek profilli şirketlerden mali zarara uğradıktan sonra geçtiğimiz ay iflas koruması başvurusunda bulunmuştu.

dcg ve genesis cephesinden yeniden yapilandirma adimi 2

Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kişi tarafından yapılan açıklamaya göre uzlaşmaya varılan ana anlaşma Genesis kredi tasfiyesini ve ayrıca iflas eden Genesis varlıklarının satışını içeriyor.

Uzlaşmaya varılan bir ön ödeme planı, Digital Currency Group’un Genesis’ten 500 milyon dolar nakit ve yaklaşık 100 milyon dolar değerinde Bitcoin ödünç aldığı ödenmemiş kredilerin yeniden finansmanını içeriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala