bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

DBS Bank, Müşterileri için Kripto ile İlgili Hizmetlerini Genişletiyor

dbs bank musterileri icin kripto ile ilgili hizmetlerini genisletiyorAS

Singapur’un en büyük bankalarından biri olan DBS Holdings, müşterileri için kripto para ticaret hizmetlerini genişletmeye karar verdi. Kripto para sektörünün hızlı genişlemesi, giderek daha fazla finansal kurumu bu alanda çalışmalar yapmaya sürüklüyor. Son olarak Singapur’un en büyük bankası DBS de dahil olmak üzere, müşterileri için kripto ile ilgili hizmetler ve ürünler sunmaya yönlendiriyor.

DBS Bank, Kripto ile İlgili Hizmetlerini Genişletiyor

Kripto ticaret hizmeti sunan DBS Bank, 100.000 müşterisi için minimum 500 dolarlık yatırım şartıyla BTC, ETH ve XRP gibi kripto paralarda ticaret hizmeti sınırını genişletiyor.

dbs bank musterileri icin kripto ile ilgili hizmetlerini genisletiyore

Şu andan itibaren, bu müşteriler bankanın kripto alım satım operasyonlarına minimum 500 dolara yatırımla katılabilecekler. Ayrıca hatırlatmak gerekirse daha önceden bu seçenek yalnızca kurumsal ve kurumsal yatırımcılara, aile ofislerine ve ayrıca DBS Private Bank ve DBS Treasures Private Clients müşterilerine sunuluyordu.

Söz konusu bu gelişme ile beraberDBS bankasının borsasının  kripto piyasasındaki oynaklığa rağmen, kurumsal ve profesyonel yatırımcılar için sadece üyelere özel platformunda gerçekleştirilen kripto işlemleri olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala