bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

DBS Bank, JPMorgan’ın Blockchain Ağı Onyx’ı Kullandı

DBS Bank DeFi Teknolojisini Kullanmaya Basladi

Güneydoğu Asya’daki en büyük borç veren Singapur merkezli DBS Bank, JPMorgan’ın Blockchain ağı Onyx üzerinde bir gün içi repo işlemi gerçekleştiren ilk banka oldu. Bununla beraber DBS Bank, JPM Coin kullanarak anında ödemeleri ve işlemlerin vadesini bire ikiye çalışma şeklindeki mevcut işlemi tamamladı.

DBS, JPMorgan’ın Onyx’inde Sabit Gelir İşlemini Tamamladı

Singapur merkezli DBS Bank, JPMorgan’ın Blockchain altyapısı Onyx’te sabit gelir ticaretini başarıyla tamamladı. DBS’de hazine ve piyasalar başkanı Andrew Ng, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

dbs bank defi protokollerini test ediyorer 1

Blockchain tabanlı bir çözümün verimliliklerinden yararlanarak, likidite ihtiyaçlarımız için faydalı olan, sıkıştırılmış zaman dilimlerinde dolar fonunu artırabiliyoruz. Gün içi repo çözümümüz, müşterilerin operasyonel verimliliklerini artırmalarına ve repo faaliyetleri için takas sürelerini hızlandırmalarına yardımcı oluyor.

Son olarak belirtmek gerekirse DBS Bank, JPMorgan’ın blockchain tabanlı sabit getirili ticaret ağı olan Onyx’i kullandı. Banka, Onyx’i kullanan ilk Asya bankası olduğunu belirtti. Ayrıca DBS Bank, Goldman Sachs (GS) ve BNP Paribas (EPA) gibi uluslararası devlerin arasına katıldığını aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala