bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,351.44 1.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,974.39 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 527.17 0.82%
solana
Solana (SOL) $ 129.95 2.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484708 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438424 3.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1483 2.49%

David Rubenstein: Hükümetler Kripto Parayı Durduramaz

rubenstein

David Rubenstein, hükümetlerin yatırımcıların kripto paralara yatırım yapmalarını engelleyemeyeceğini belirtti.

Carlyle Group Başkanı David Rubenstein kripto paraları engellemek isteyen hükümetlerin, gerçekçi bir yaklaşıma sahip olmadığını söyledi.

Hükümetler Kriptoyu Durduramaz

Kripto pazarının geçtiğimiz yılki olağanüstü büyümesiyle birlikte birçok uzman, hükümetlerin potansiyel bir yasak planı üzerindeki endişelerini dile getirdi.

Ancak, Kennedy Sahne Sanatları Merkezi Başkanı ve Amerikan özel sermaye şirketi The Carlyle Group’un Kurucu Ortağı David Rubenstein böyle bir olasılığın olmadığına inanıyor.

ABD’li milyarder kripto paranın sürekli geliştiğini çünkü “piyasadaki insanlar geleneksel para birimlerinden farklı bir şey istiyor” dedi. Dijital varlıkların bu sebeple önemli olduğunu ve hükümetlerin bunu durduramayacağını kaydetti.

“Kripto para birimlerinin ortadan kalkacağı veya hükümetlerin kripto para birimlerinin yatırımcıların istediği bir şey olmasını durdurabileceği fikri bu noktada gerçekçi değil.”

Bu haftaki kripto para çöküşü hakkında da yorum yapan Rubenstein, sektöre yatırım yapan kişilerin, böylesine nispeten yeni bir sektörden iniş ve çıkışlar beklemeleri gerektiğini söyledi.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala