bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

David Gokhshtein, XRP’nin Düşüşü Hakkında Konuştu

david gokhshtein xrpnin dususu hakkinda konustuW

PAC Protokolü CEO’su ve önde gelen kripto destekçisi David Gokhshtein, Twitter hesabı üzerinden yaptığı yorumlar ile sık sık gündeme geliyor. Kısa süre önce Gokhshtein, meme kripto para birimi Dogecoin’in önemini vurgulamıştıDavid Gokhshtein, ayrıca kriptoların son zamanlarda kullanıcıları kripto dünyasına çekmeye devam edeceğini de söylemişti.

David Gokhshtein, XRP’yi Değerlendirdi

XRP’nin son üç gündeki fiyat hareketinin ortasında ise Gokhshtein Media’nın kurucusu ve kripto meraklısı David Gokhshtein, değer düşüklüğü olan bir şey aradığını ve bu nedenle XRP’ye 1000 dolar koymayı düşündüğünü söyledi. David Gokhshtein söz konusu açıklamayı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptı:

Gokhshtein, Ripple’ın muhtemelen mahkemede SEC’e karşı kazanmasının önemini vurguladı. Ayrıca, halihazırda elinde bulundurduğu XRP çantalarına daha fazla para eklemeyi düşündüğünü de belirtti. Bunun nedeni, fiyatı patlamadan önce genellikle daha fazla XRP satın almak istemesi olarak düşünülebilir.

XRP, 28 Eylül’de 0,43 dolardan toparlandı ve düşüşlerde satın alma duyarlılığında bir geçiş olduğunu gösterdi.

Son olarak XRP’nin son durumuna bir göz atalım. Haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 0,443546 dolardan işlem görüyor.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala