bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

David Beckham, DigitalBits Blockchain’in Küresel Marka Elçisi Seçildi

david beckham digitalbits blockchainin kuresel marka elcisi secildi

Eski Avrupa futbol ikonu David Beckham, NFT’ler, spor takımları ve diğer markalar dahil olmak üzere herhangi bir varlığın tokenleştirilebildiği açık kaynaklı bir blok zinciri olan DigitalBits Blockchain‘in küresel marka elçisi olarak seçildi.

DigitalBits Blockchain konu ile ilgili olarak Twitter üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

David Beckham’ın DigitalBits için Küresel Elçi olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Blockchain , NFT’ler ve Metaverse dünyasını Beckham ile keşfetmeye hazır olun.

David Beckham, Kripto Dünyasına Adım Atıyor

Birçok ünlü isim kripto para dünyasına farklı alanlarda dahil olmuş durumda. Bu kez kripto para dünyasına adım atan isim ise Efsanevi futbol yıldızı David Beckham oldu. David Beckham açık kaynaklı bir blok zinciri olan DigitalBits Blockchain’in küresel marka elçisi olarak seçilmesi ile birlikte yapılan açıklamaya göre; Beckham, DigitalBits’in blok zinciri kullanımının tüketicilere ve çeşitli küresel kuruluşlara yayılmasına yardımcı olacak.

Bununla beraber David Beckham, DigitalBits blok zincirinde basılacak bir dizi NFT ve diğer Blockchain tabanlı dijital varlıkları piyasaya sürecek.

Son olarak belirtmek gerekirse bugün dünyaca ünlü popstar Madonna da kripto dünyasına adım attı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala