bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

DappRadar, Kendi Kripto Parası RADAR’ı Piyasaya Sürüyor

dappradar kendi kripto parasi radari piyasaya suruyor

Merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) ve NFT’ler üzerine analiz ve raporlar hazırlayan DappRadar, yerel bir token ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. DappRadar Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile takipçilerine yakında RADAR‘ı piyasaya süreceğini paylaştı.

Token’ın lansman tarihini ve detayları hakkında bir bilgi verilmedi. Ancak duyuruda, token’ın karar süreçlerinde kullanılmasının planlandığı ve kullanıcıların kullanıma sunulduğunda “katkıları ve katılımları için ödüllendirileceğini” belirtildi. 

DappRadar Kripto Paraların Arasına Katıldı

Geçmişe baktığımızda bu girişimin aslında bir sürpriz olmadığını görüyoruz. Şayet DappRadar resmi Twitter hesabı üzerinden 12 Temmuz tarihli bir tweet’inde, olası bir kripto para üzerine çalıştıklarını söylemişti.

Platformun resmi websitesinde belirtildiği üzere RADAR token’ın yanı sıra merkeziyetsiz bir iş modeline göre yeniden yapılandırılacak bir şirket duyurdu.

Platform, yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

8.000’den fazla dapp, 25 protokol ve dünya çapında her yıl 4 milyondan fazla kullanıcıdan oluşan bir izleyici kitlesiyle DappRadar, halihazırda en iyi dapp keşif platformu. fakat bu yeterli değil. Dünyamız sürekli değişimle hızlı hareket ediyor, bu nedenle Dünyanın Dapp Store’u olarak evrimimiz bunu yansıtıyor. Erişimimizi genişletmeyi, ortaya çıkan trendleri kapsamada daha hızlı olmayı, daha da zamanlı ve daha doğru listelemeler sağlamayı, beklentileri aşan portföy araçları oluşturmayı ve daha da anlayışlı raporlar sunmayı amaçlıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala