bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Dapper Labs, NFT işlemleri için Chainalysis ile Ortak Olacak

dapper labs nft islemleri icin chainalysis ile ortak olacak

NBA Top Shot’un arkasındaki girişim Dapper Labs yaptığı açıklamada, blockchain analitik firması Chainalysis ile ortak olacağını duyurdu. Dapper Labs, Chainalysis’ın blockchain analitik araçlarından yararlanarak NFT işlemlerini izleyerek, düzenleyici yönergelere daha iyi uyum sağlamayı amaçlıyor.

Dapper Labs bu ortalık ile özellikle, şüpheli etkinlikleri işaretlemek ve bu etkileşimleri araştırmak için Chainalysis’in KYT ve Reactor araçlarını kullanmayı planlıyor. 

dapper labs nft islemleri icin chainalysis ile ortak olacak 3

Dapper Labs: NFT’ler Heyecan Verici Alanlardan Biri

Dapper Labs Uyum Direktörü Naeem Bawla konu ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Naeem Bawla yaptığı açıklamalarda şunlara değindi:

NFT’ler kripto para birimindeki en heyecan verici alanlardan biri, ancak müşterilerimiz için güvenli bir ortam sağlayabilirsek uzun vadede başarılı olacaklar. Potansiyel kötü aktörleri platformumuzdan uzak tutmak, kara para aklamayla mücadele etmek ve aynı zamanda hızla gelişen yerel ve küresel düzenleme ve uyumluluk alanının zirvesinde kalmak için Chainalysis ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.

Dapper Labs ayrıca önemli bir açıklama daha yaptı.

Amerikan futboluna odaklanacak başka bir NFT platformu başlatma planlarının olduğunu açıkladı. Bu yeni NFT projesi için 2022’nin başlarında düğmeye basılması planlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala