bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Mizuho Analisti: Robinhood Coinbase’den İddialı

robinhood coinbase daha avantajli

Mizuho analisti Dan Dolev, kripto para borsası Robinhood’ın artık kripto cüzdanları ekleme planları konusunda kripto para borsası Coinbase’e göre bir üstünlüğü olduğuna inanıyor. Bu haftanın başlarında Robinhood, Ekim ayında kripto cüzdanlarını test etmeye başlayacağını duyurmuştu.

CNBC röportajında konuşan ​​Dolev, Robinhood’un dijital banka yarışında Coinbase’den “çok daha iyi bir konumda” olduğunu söyledi. Görüşünü desteklemek için Robinhood’un ücretsiz ticaret imkanı sunmasını ve yüksek kullanıcı katılım düzeylerini belirten analist şu ifadelere yer verdi:

“Bence Robinhood çok daha iyi bir konumda. Robinhood ile ilgili en önemli şey ve insanların tam olarak anlamadığı şey, uygulamadaki etkileşimin, gördüğümüz diğer herhangi bir uygulamadaki etkileşimden çok daha büyük olması. Bazı insanlar günde birkaç kez kullanır. Bazı insanlar bunu saatte birkaç kez kullanır.

Dan Dolev

“Robinhood Coinbase’den Daha İyi Konumda”

Coinbase’in verdiği her şeyi bir ücret karşılığında veriyor, fakat onlar ücretsiz veriyorlar. Ve bence bu yüzden Robinhood, Coinbase’e karşı önde gelen yeni nesil neobankalardan (dijital banka) biri olmak için uzun vadede çok daha iyi bir konumda.”

Dolev, Robinhood’ın Coinbase’e göre bir diğer avantajının da nispeten çeşitlendirilmiş teklif yelpazesi olduğunu düşünüyor:

Buradaki anahtar çeşitliliktir. Ne kadar çeşitli olursanız, o kadar iyi olursunuz. Yani Coinbase’i alırsanız, her şey kripto ile ilgili. Kriptonun nerede olduğuna bağlı olarak yaşayacaklar veya acı çekecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala