bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Dalgalı Piyasalarda Yatırımcısını Sevindiren Kriptolarda Bu Hafta

Haftanin yükselenleri 1

Kripto para piyasası son dönemde oldukça dalgalı bir düzende ilerliyor. Bir tarafta düzenleyicilerin baskıları giderek artarken diğer taraftan yeni yatırımlar piyasanın hareketlenmesine neden oluyor. Doğal olarak bu da haftanın yükselenleri listemizde yeni projelere de yer veriyor. Gelin bu hafta yaşadığı yükseliş ile birlikte yatırımcısına en çok kazandıran kripto paraları inceleyelim. Öncelikle:

Dalgalı Piyasalarda Yatırımcısını Sevindiren Kriptolarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Casper (CSPR)

Casper Network, Casper CBC spesifikasyonu üzerine inşa edilmiş merkeziyetsiz bir Proof of Stake Blockchain ağı olarak karşımıza çıkıyor. Casper, günümüzde Blockchain teknolojisinin kurumsal ve geliştirici tarafından benimsenmesini hızlandırmak ve geleceğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere gelişmek konusuna odaklanıyor. Projenin yere token’ı CSPR ise bu hafta gözeleri üzerine çekmeyi başardı. Öyle ki token, hafta içerisinde her ne kadar düzeltmeler yaşasa da haftayı yüzde 26’lık yükseliş ile kapatmayı başardı.

Dalgalı Piyasalarda Yatırımcısını Sevindiren Kriptolarda Bu Hafta

Trust Wallet Token (TWT): Yüzde 18’lik Artış

Trust Wallet Token (TWT), tüm Trust Wallet kullanıcılarını teşvik etmek için kullanılacak bir yardımcı program token’ı. Trust Wallet’ın amacı 437 ekip, kripto para birimlerini daha erişilebilir hale getirmektir. TWT‘yi dağıtarak, farkındalığın yayılmasına yardımcı olacak ve herkese ilk kriptolarına sahip olma şansı verecek. Bununla birlikte yerel token TWT geçtiğimiz hafta içerisinde yüzde 18 artışla yatırımcılarını da mutlu etmeyi başardı.

Dalgalı Piyasalarda Yatırımcısını Sevindiren Kriptolarda Bu Hafta

Huobi Token (HT): Yüzde 16 Artış

HT (Huobi Token), Huobi tarafından resmi olarak piyasaya sürülen tek token olma özelliğine sahip. Huobi Token‘ları, çeşitli kullanım durumları ve değer desteğine sahiptir, ancak aynı zamanda yoğun fiyat dalgalanmaları riskleri de vardır. Diğer taraftan borsa her 3 ayda bir ettiği kazançların bir bölümü ile alım yaparak HT’nin fiyatını ve hacmini artırmayı da hedefliyor. Bununla birlikte HT, hem yeni alımlar hem de Justin Sun iddiları ile yükselişe geçti ve haftayı yüzde 16’lık yükseliş ile kapattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala