bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,708.80 5.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.34 5.81%
bnb
BNB (BNB) $ 539.83 7.37%
solana
Solana (SOL) $ 133.62 12.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488597 5.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462313 5.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154408 6.12%

Dalgalı Piyasada Bu Hafta En Çok Yükselen Kriptolar

Dalgali Piyasada Bu Hafta En Cok Yukselen Kriptolar 1

Kripto para dünyası son günlerde oldukça hareketli. Bir tarafta artan düzenleyici baskısı, diğer taraftan FTX krizinin yarattığı etki ile birleştiğinde piyasalardaki rüzgar etkisi fiyatlarda dalgalar yarattı. Ancak elbette yükseliş yaşayan kripto paralar bulunuyor. Gelin haftanın en çok yükselen kripto paralarını birlikte inceleyim. Öncelikle:

Dalgalı Piyasada Bu Hafta En Çok Yükselen Kriptolar

Haftanın Yıldızı: Huobi Token (HT)

HT (Huobi Token), Huobi tarafından resmi olarak piyasaya sürülen tek token olma özelliğine sahip. Huobi Token‘ları, çeşitli kullanım durumları ve değer desteğine sahiptir, ancak aynı zamanda yoğun fiyat dalgalanmaları riskleri de vardır. Diğer taraftan borsa her 3 ayda bir ettiği kazançların bir bölümü ile alım yaparak HT’nin fiyatını ve hacmini artırmayı da hedefliyor. Bununla birlikte HT, hem yeni alımlar hem de Justin Sun iddaları ile yükselişe geçti ve haftayı yüzde 63’lük yükseliş ile kapattı.

Dalgalı Piyasada Bu Hafta En Çok Yükselen Kriptolar

Celo: Yüzde 47 Artış

Celo, mobil kullanıcıları hedeflemeyi amaçlayan kripto para birimleri için küresel bir ödeme altyapısı görevi gören bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Bu amaçla, Celo’nun hedefi, ödemelerin dünyadaki herhangi bir telefon numarasına ve bu numaradan gönderilebilmesi sayesinde finansal faaliyetlerin küresel olarak herkes tarafından erişilebilir olmasını olarak kısaca özetlenebilir. Projenin yerel token’ı CELO ise bu hafta oldukça iyi bir yükselişle yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Haftayı yüzde 47’lik bir artışla kapatan CELO, içeriğimizin yazımı itibarıyla 7 dolardan alıcı buluyor.

Dalgalı Piyasada Bu Hafta En Çok Yükselen Kriptolar

Curve DAO: Yüzde 37 Artış

Curve (CRV), merkeziyetsiz bir borsa ve otomatik piyasa yapıcı protokolü olan Curve.fi’ye güç veren bir Ethereum tabanlıb ir token olarak karşımıza çıkıyor. Protokol, stablecoin’ler (USDC ve DAI gibi) ve Ethereum tabanlı Bitcoin varlıkları (WBTC ve renBTC gibi) gibi ERC-20 token’ları arasında geçiş yapmayı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Projenin yerel token’ı CRV ise hafta içerisinde yüzde 37 artarak yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala