bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

CZ: Binance Gelirin Yüzde 90’ını İşlem Ücretlerinden Elde Ediyor

cz binance gelirin yuzde 90ini islem ucretlerinden elde ediyorsdff

Birçok kripto para borsası yaptıkları çalışamalar ile gündeme geliyor. Özellikle son dönemde Binance yaptığı açıklamalar ve ile sık sık gündemde kalmayı başarıyor. Son olarak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, kripto para borsası Binance’in gelirinin yüzde 90’ını işlem ücretlerinden elde ettiğini söyledi.

CZ, Gelirinin Yüzde 90’ını İşlem Ücretlerinden Elde Ettiğini Söyledi

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, YouTube’da yayınlanan bir TechCrunch röportajında, kripto para borsası Binance’in gelirinin yüzde 90’ını işlem ücretlerinden elde ettiğini söyledi. Binance’in daha temiz bir deneyim sağlamak için 2020’de satın aldığı veri sitesi CoinMarketCap’teki tüm reklamları kaldırdığını sözlerine ekledi. Zhao, “Bunu tekrar açabiliriz, bu bize yılda 40 milyon dolar verir. Ama bugün buna ihtiyacımız yok” dedi.

cz binance gelirin yuzde 90ini islem ucretlerinden elde ediyoradd

Bunun yanında Bloomberg analizine göre Binance’in gelirinin 2021’de yaklaşık 20 milyar dolar olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Chanpeng Zhao, FTX’in bilançosunda 2 haneli, milyar dolarlık kayıpların olduğunu belirtirken, yaşanan bu etkinin kripto sektöründe oldukça olumsuz yansıdığını ve gelişimi yavaşlattığını belirtti.

Diğer taraftan kripto piyasasına olan güvenini yineleyen Zhao, kripto para piyasasındaki bulaşıcı etkinin bir süre daha devam edeceğini ancak sektörün genel durumunu koruduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala