bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Cynthia Lummis, Kripto Paralar Hakkındaki Yasa Önerisini Sundu

cynthia lummis kripto paralar hakkindaki yasa onerisini sundued

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında yorumları ile sık sık gündeme gelen Wyoming eyaletinden ABD Senatörü Cynthia Lummis Bitcoin ve kripto paralar hakkındaki yasa önerisini sundu. ABD’nin kripto para birimleriyle ilgili ilk yasa tasarısı bu hafta Wyoming Senatörü Cynthia Lummis söz konusu yasa tasarısını bugün Kongre’de açıkladı.

ABD Senatörleri Lummis ve Gillibrand, Beklenen Kripto Tasarısını Tanıttı

ABD Senatörleri Lummis ve Gillibrand, uzun zamandır beklenen kripto tasarısını yayınladı. Söz konusu olan yasa tasarısında kripto paraları kullanarak 200 doların altındaki mal ve hizmetlerin satın alınması vergiden muaf olacak. Bunun yanın da ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC), spot piyasalar üzerinde yetkiler artırılacak.

cynthia lummis kripto paralar hakkindaki yasa onerisini sundufs

Senatörler Lummis ve Gillibrand tarafından dağıtılan tasarı da şu ifadeler yer alıyor:

Birçok kripto para, CFTC tarafından denetlenmiş emtialar olarak tanımlanacak. Müşterilerin sahip olduğu kripto paraların nasıl ele alınacağıyla ilgili yasal netlik sağlanacak.Tüm stabil coin ihraççılarından rezerv, varlık türü ve varlıkların ayrıntılı açıklamalar istenecek. Kripto madencileri, kazdıkları varlıkları nakde çevirene kadar gelir vergisinden muaf olacak

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala