bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,110.44 2.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,207.36 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 601.62 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 154.12 2.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529079 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481718 5.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155406 3.94%

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden Blokzinciri Paylaşımı

cumhurbaskanligi dijital donusum ofisinden blokzinciri paylasimi 2

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Twitter hesabında Blokzinciri ile ilgili paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez Dijital Dönüşüm Ofisi, resmi Twitter hesabı üzerinden yayımladığı videoda dijital kimlikleri tanımladı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, blokzinciri hakkındaki paylaşımlarına yer verirken şimdi ise paylaşılan son videonun içeriğinde dijital kimlikler ele alındı. 

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi: Blokzinciri Teknolojisi ile Güvenli

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, dijital kimlikleri tanımladığı videonun açıklamasında bu kimliklerin saklanmasında yaşanan merkezileşme sorununu ele aldı. Merkezileşme sorunun giderek artmasına değinerek, bu sorunlara karşı blokzinciri teknolojisini önerdi.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi daha önce bu konu ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarında Bitcoin ve Blokzincir paylaşımlarında bulunmuştu. Yapılan paylaşımda Blokzincir terminolojisini incelemeye ve blokzincirin güvenlik mekanizmalarına dair terimler ele alınmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala