bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,758.89 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,231.92 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 606.36 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 156.31 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54453 2.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503454 2.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160568 0.58%

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk – Twitter Yorumu

Cumhurbaskani Erdogandan Elon Musk Twitter Yorumu

Elon Musk ve Twitter arasındaki satın alım süreci sonunda tamamlandı ve Musk sonunda Twitter’ın sahibi oldu. Yaşanan bu olay sonrası sık sık gündeme gelen Musk ve Twitter gelişmelerine bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a katıldığı bir programda Elon Musk ve Twitter gelişmesi soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mavi tik konusunda “belki biz farklı olabiliriz” yorumunda bulundu.

Cumhurbaskani Erdogandan Elon Musk Twitter Yorumu w

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ve Twitter Hakkında Konuştu

Elon Musk, Twitter’ı satın alması üzerine hızlı bir şekilde yapılanmaya girdi. İlk olarak yönetim kurulunda önemli değişiklikler yapan Musk, mavi tik için 8 dolarlık bir abonelik sitemi getireceğini açıkladı. Bu konu hem Twitter hem de diğer platformlarda yankı uyandırırken, konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a da taşındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile bir süredir görüşmediğini, ancak Twitter olayları sebebiyle bir konuşma durumunun olabileceğini söyledi. Bununla birlikte Musk’ın mavi tik için 8 dolar alacağı konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Belki biz farklı olabiliriz. Elon Musk ile de bu konuda bir diplomasi yürütebiliriz” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala