bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,955.74 1.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.70 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 608.41 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 185.32 1.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613487 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640419 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212126 5.71%

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nayib Bukele ile Görüştü

erdogan ve nayib bukelenin canli yayin gorusmesi basladi

Kısa bir süre önce El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıklamıştı. Son olarak Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile canlı olarak görüşme yapacağını açıklayan Bukele, Twitter üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Başkanı’nı resmî tören ile karşılarken, El Salvador Başkanı Bukele, Muhafız Alayı Tören Kıtası’nı selamladı.

erdogan ve nayib bukelenin canli yayin gorusmesi basladi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nayib Bukele Basın Açıklaması Yaptı

Kısa bir süre önce El Salvador Başkanı Nayib Bukele tarafından duyurulan görüşme, bugün saat 17.00’da başladı. Görüşme sonrası heyetle de görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Nayib Bukele, yapılan basın açıklamasında görüşme hakkındaki detaylara yer verildi.

Basın açıklamasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zamanda El Salvador’un başkenti San Salvador‘a yeni bir elçilik açılacağını açıkladı. Yapılan görüşmelerde ihracat, inşaat ve savunma sanayi gibi konulara değinildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 anlaşmanın da imzalandığını duyurdu.

cumhurbaskani erdogan nayib bukele ile gorustu

Nayib Bukele ise “Türkiye’ye gelmek benim için büyük bir onurdur” diyerek Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi.

Türkiye geldiğinde Anıtkabir’e de ziyarette bulunan El Salvador Başkanı, Türkiye’nin gelişen ekonomisi ile birlikte çalışmak istediğini ve ihracat rakamlarını artırabileceklerini kaydetti.

Diğer taraftan kripto topluluğunca oldukça merakla takip edilen görüşmede kripto veya Bitcoin hakkında herhangi bir noktaya ise değinilmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala