bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Cryptoys, a16z Liderliğinde 23 Milyon Dolar Elde Etti

cryptoys a16z liderliginde 23 milyon dolar elde etti

Kripto para ekosistemindeki birçok şirket, hizmetlerini genişletmek ve büyümek adına çeşitli şirketler tarafından yatırım almaya devam ediyor. Düzenlenen finansman turları ile şirketler önemli yatırımlar elde ediyor. Bu kez NFT oyun platformu Cryptoys, risk sermayesi devi Andreessen Horowitz (a16z) liderliğinde finansman turu düzenledi.

Cryptoys’a a16z Liderliğinde Finansman Turu

The Block‘un haberine göre; NFT tabanlı bir oyun platformu olan Cryptoys yaptığı açıklamada, ana şirketi OnChain Studios ile birlikte Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki 23 milyon dolarlık A serisi finansman turunu kapattığını duyurdu.

cryptoys a16z liderliginde 23 milyon dolar elde etti

Tura Mattel, Dapper Labs, Draper & Associates, Acrew Capital, CoinFund, Animoca Brands ve Sound Ventures da katıldı.

Şirket, fonları, kullanıcıların oyna-kazan oyunlarıyla etkileşime girmesini sağlayacak NFT tabanlı bir oyun evreni oluşturmak için kullanmayı ve orijinal bir animasyon dizisi yayınlamayı planlıyor. Ayrıca şirket, oyuncak markaları portföyünü Flow Blockchain ağına taşıyan dijital oyuncaklar geliştirmek için oyuncak üreticisi Mattel ile ortaklık kurdu.

Risk sermayesi devi Andreessen Horowitz (a16z) geçtiğimiz günlerde, NFT teklif platformu PartyBid’in arkasındaki merkeziyetsiz kuruluş olan PartyDAO‘nun finansman turuna liderlik etmişti. Şirket, bir finansman turunda 16.4 milyon dolar toplamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala