bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

CryptoCom Türkiye Pazarında Yeni Ürünlerini Duyurdu

CryptoCom Turkiye Pazarinda Yeni Urunlerini Duyurdu 1

Kripto para sektöründeki gelişim tüm hızıyla devam ederken, rekabet ortamı da giderek kızışıyor. Bu noktada hem kripto projeleri hem de borsalar, yeni ürünlerini bölgesel olarak piyasaya sürerek rekabette öne çıkmaya çalışıyorlar. Bu noktada CryptoCom da Türkiye pazarında yeni ürün ve hizmetlerini duyurdu.

CryptoCom Türkiye Pazarında Yeni Ürünler ve Hizmetlerini Duyurdu

Kripto para ve Blockchain, çok kısa bir süre içerisinde devasa boyutlara ulaşan oldukça agresif bir sektör. Yapılan devasa yatırımlar, yeni nesil teknolojiler ve satın alımlar söz konusu olduğunda oldukça hızlı gelişen sektörde rekabet de oldukça önemli. CryptoCom da son dönemde sık sık adından söz ettiren kripto para borsalarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

CryptoCom‘un duyurduğu yeni hizmetler arasında App ile yeni sunulan Türk Lirası (TRY) Fiat Cüzdanı kullanıcılara bankalardan 7/24 ücretsiz para yatırma ve çekme olanağı yer alıyor. Böylelikle kullanıcılar TL ile 250’den fazla kripto varlığın alım satımını kolayca yapabilecek. Bununla birlikte borsa Exchange App ve Web platformlarında Türkçe dil desteği ile 200’den fazla kripto varlık çifti için alım satım özelliğini devreye almış durumda. 

CryptoCom Türkiye pazarına olan ilgisini bir kez daha vurgularken yeni ürün ve hizmetlerini duyurdu. Konu hakkında konuşan Crypto.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, şunları kaydetti:

“Her daim dinamik olan Türkiye pazarında, yeni ürünlerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Kullanıcılarımız için platformumuzu geliştirmeye, yüksek kalite ve güvenli hizmet sunmaya devam edeceğiz”

Buna ek olarak Crypto.com Türkiye Genel Müdürü Onur Güven ise şu ifadelere yer verdi:

CryptoCom Turkiye Pazarinda Yeni Urunlerini Duyurdu

“Kripto ve Blockchain endüstrisinin önde gelen ülkelerinden Türkiye’de, en güvenli ve kullanışlı Kripto deneyimini platformumuzda sunmak birinci önceliğimiz. Türkiye’de kullanıcılara yönelik hayata geçirdiğimiz bu özellikler, buradaki yatırım ve büyüme planlarımızın sadece başlangıcı”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala