bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 3.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.20 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 601.40 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531647 3.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476847 4.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 4.73%

Crypto․com, Singapur’da Kendi Kripto Visa Kartlarını Çıkaracak

crypto․com singapurda kendi kripto visa kartlarini cikaracakrt

Birçok kripto para borsası rakiplerinin bir adım ötesine geçmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak kripto para borsası Crypto․com Singapur’da kendi kripto Visa kartlarını çıkartacağını açıkladı. Söz konusu açıklama Crypto.com’un resmi Twitter hesabından yapıldı.

Crypto․com, Singapur’da Kendi Kripto Visa Kartlarını Çıkarma Kararı Aldı

Crypto.com bugün Singapur’da bir ortak program üyesi olduğunu duyurdu. Bu stratejik ortaklık, şirketin pazarda Crypto.com Visa kartının kendi kendine verilmesini başlatmasını sağlayacak.

crypto․com singapurda kendi kripto visa kartlarini cikaracakfgg

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Mallar ve hizmetler için bir ödeme şekli olarak müşterilere kriptolarla etkileşim kurmaları için daha fazla yol sağlamak Crypto.com’daki görevimizin özüdür. Tekliflerimizi daha da geliştirmek için Visa ile küresel ortaklığımızı derinleştirmekten heyecan duyuyoruz.

Son olarak belirtmek gerekirse kripto para borsası Crypto.com, dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcısıyla ekosistemini aktif olarak büyütmeye ve genişletmeye devam ediyor. Bugünün duyurusu, Crypto.com’un düzenleyici lisans ivmesini sürdürüyor, yakın zamanda e-para düzenleme, hesap düzenleme, sınır ötesi ve yerel para transferi hizmetleri için Büyük Ödeme Kurumu lisansı için onay aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala