bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,515.82 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.78 3.32%
bnb
BNB (BNB) $ 615.74 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 158.70 2.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545223 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497853 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163212 3.41%

Crypto.com’dan Kanadalı Müşterilere USDT Hamlesi

crypto comdan kanadali musterilere usdt hamlesi

Kripto para borsası Crypto.com, Tether’in stablecoin’i olan USDT ile ilgili beklenmedik bir karar aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Crypto.com Kanada’da USDT stablecoin’i delist edeceğini belirtti.

Crypto.com’dan Kanada İçin Beklenmedik USDT Adımı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Crypto.com, müşterilerine gönderdiği bir mailde, Tether’in stablecoin’i olan USDT’yi delist edeceğini açıkladı. Crypto.com açıklamasında bu kararın Kanada’daki müşterileri için geçerli olacağını belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Crypto.com sözcüsü, şirket tarafından alınan bu kararın, “sınırlı satıcı lisansı için ön kayıt taahhüdümüzün parçası olarak Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’ndan gelen karara uygun bir adım attık.” dedi.

crypto comdan kanadali musterilere usdt hamlesi 2

Şirketin müşterilerine gönderdiği bilgilendirmede, tüm USDT ticaret çiftlerinin işlemleri, para yatırma ve çekme işlemleri 31 Ocak 2023 (Türkiye saati ile 23:00’da) tarihinde sonlandırılacağı açıklandı. Şirket açıklamasında bu sürenin ardından kripto para borsasında kalan tüm USDT mevduatlarının, Circle’ın stablecoin’i olan USDC’ye dönüştürüleceği belirtildi.

Bununla birlikte Crypto.com’un bu hareket, dünya genelindeki düzenleyicilerin, FTX’in çöküşü ardından merkezi borsalara yönelik soruşturmaların derinleştiği ve bununla birlikte stablecoin’ler arasında artan rekabetin ortasında geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala