bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Crypto.com Yüzlerce Çalışanını İşten Çıkarttı

crypto com yuzlerce calisanini isten cikartti

Kripto para borsası Crypto.com kısa bir süre önce İngiltere mali düzenleyicisinden yeni bir faaliyet izni almıştı. Crypto.com şimdi de kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin ardından yeni bir işten çıkartma kararı daha aldı.

Crypto.com Yeniden İşten Çıkartma Yaptı

Haziran 2022’de kripto para borsası Crypto.com, kripto pazarında yaşanan olaylar nedeniyle işten çıkartma yaptığını açıklamıştı. Şirket bu açıklamasından sonra bir işten çıkartma kararı daha aldı. Firmanın içindeki ve dışındaki kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, şirket ilk işten çıkartma adımı sonrasında yüzlerce çalışanını daha işten çıkartmış durumda. Yeni işten çıkartmalar kamuoyuna açıklanmadığı için işten çıkartılan kişilerin sayısı tam olarak bilinmiyor. Crypto.com CEO’su Kris Marszalek’in kısa bir süre önce katıldığı bir toplantıda, kendisine yöneltilen işten çıkartılan kişilerin tam sayısı ile ilgili soruya Marszalek yanıt vermekten kaçındı.

crypto com yuzlerce calisanini isten cikartti 2

Ünlü basketbolcu LeBron James’in oynadığı bir Super Bowl reklamı ve daha önce Los Angeles’ın Staples Center’ın isim sponsorluğunu alan Crypto.com’un görünenden daha fazla ekonomik krizde olduğunu söyleyebiliriz. Konu hakkında kaynaklar tarafından aktarılan bilgilerde, işten çıkartmaların bilindiği kadarıyla iş gücünün yüzde 5’ini oluşturduğu ve bu sayının da 260 kişiye tekabül edebileceği belirtildi. Konu hakkında Crypto.com tarafından resmi bir açıklama şimdilik yapılmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala