bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Crypto.com, SOC 2 Denetim Standardını Tamamladı

crypto com soc 2 denetim standardini tamamladi

Singapur merkezli Crypto.com, dünya çapında tanınan denetim ve danışmanlık firması Deloitte tarafından yürütülen, Hizmet Organizasyonu Kontrolü (SOC 2) denetimini başarıyla tamamladığını duyurdu. CryptoCom‘un SOC 2 Denetim standardını tamamlamış olması onu; geleneksel finansta uluslararası alanda kabul görmüş ilk kripto para borsası yapıyor.

Crypto.com, SOC 2 Standartlarına Uygun İlk Kripto Borsası Oldu

Kripto borsası Crypto.com, bir şirketin bilgi uygulamalarının, politikalarının güvenilirliğini doğrulayan geleneksel finansta ortak bir standart olan SOC 2 denetimini sertifikasını aldı. SOC 2 sertifikasına değinecek olursak eğer; geleneksel finans endüstrisinde yaygın bir standart. SOC 2 ayrıca uluslararası düzeyde saygın bir güvenlik değerlendirme kriteri olup, finans sektörü gibi yüksek düzeyde düzenlenmiş sektörlerle uyumlu bir standart olarak karşımıza çıkıyor.

Crypto.com borsasına SOC 2 standardını tamamlamış olması borsasının konumunu daha da güçlendiriyor. Dünyada bu sertifikayı alan ve ilgili NIST çerçeveleri için en yüksek olgunluk seviyelerine ulaşan ilk kripto para birimi platformu oldu.

Crypto.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kris Marszalek konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

SOC 2 uyumluluğumuzdan son derece gurur duyuyorum ve ilk günden beri işimizin temel taşları olan güvenlik, gizlilik ve mevzuat uyumluluğuna bağlılığımızı gösteriyorum. Yakın zamanda 10 milyon kullanıcıyı aştıktan sonra, sektördeki en yüksek güvenlik ve gizlilik standartlarını koruyan kullanıcılarımız için güvenilir bir platform oluşturmaya hızlı bir şekilde yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala