bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,669.06 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,042.84 1.90%
bnb
BNB (BNB) $ 555.69 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 141.38 2.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520847 3.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483805 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 0.39%

Crypto.com, İki ABD Kripto Borsasını Satın Alacak

crypto com kripto borsasi nadexi satin aliyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki varlığını kuvvetlendirmek isteyen Crypto.com, yeni bir satın alma haberiyle gündeme geldi. Crypto.com Londra merkezli IG Group’un Kuzey Amerika şubesinin bir parçası Nadex’i ve Small Exchange’i satın alacak.

Crypto.com, Kripto Borsası Satın Alımı ile Gündemde

Kripto borsası Crypto.com, ABD denetimli Kuzey Amerika Türevleri Borsası (Nadex) ve Small Exchange borsalarını 216 milyon dolara satın alacağını duyurdu. Ayrıca söz konusu olan anlaşmanın, düzenleyici onayın ardından 2022’nin ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.

crypto com kripto borsasi nadexi satin aliyor 2

Nadex borsası perakende yatırımcılara türev ürünler sunarken, Small Exchange borsası ise vadeli işlem teklifleriyle tanınıyor. Ayrıca Crypto.com‘un ABD’deki müşterilerine geleneksel enstrümanlar sağlamasına olanak tanıyor. Crypto.com kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, amacın müşterilere finansal bağımsızlığa ulaşmak için güvenilir, güvenli ve düzenlenmiş bir platform sağlamak olduğunu söyledi. Bunun yanında yapılan satın alma işlemi; Crypto.com‘un Amerika Birleşik Devletleri’nde tanınabilir olmasına olanak tanıyacak.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse; Crypto.com, geçtiğimiz günlerde dünya çapında tanınan denetim ve danışmanlık firması Deloitte tarafından yürütülen, Hizmet Organizasyonu Kontrolü (SOC 2) denetimini başarıyla tamamladığını duyurdu. CryptoCom böylece geleneksel finansta uluslararası alanda kabul görmüş ilk kripto para borsası oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala