bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Crypto.com, Dubai Düzenleyicisinden Lisans Aldı

crypto․com singapurda kendi kripto visa kartlarini cikaracakfgg

Kripto para borsaları, faaliyetlerini sınır ötesine taşımak için birçok farklı ülkeden lisans almaya başladı. Bu kez kripto para borsası Crypto.com, Dubai düzenleyicisinden MVP hazırlık lisansı aldı.

Crypto.com, Dubai Düzenleyicisinden Lisans Aldığını Açıkladı

Kripto para borsası Crypto.com, Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) minimum geçerli ürün (MVP) hazırlama lisansı aldığını duyurdu. Bu hazırlık aşaması işletme lisansı, borsanın 2022’de Dubai düzenleyicisinden geçici onay almasının ardından geldi. Hazırlık aşamasında, MVP lisansı, borsanın belirlenen VARA kuralları dahilinde faaliyet gösterme koşullarını yerine getirmesine izin veriyor.

1673586033594

Yani kurallar, VARA tarafından yetkilendirilmedikçe ve lisanslanmadıkça, hiçbir şirketin Dubai’de promosyonlar ve teklifler yoluyla herhangi bir sanal varlık faaliyeti yürütemeyecek.

Dubai’deki VARA, Mart 2022’de kuruldu ve özel geliştirme bölgeleri ve serbest bölgeler dahil, ancak Dubai Uluslararası Finans Merkezi hariç, Dubai Emirliği’ndeki tüm bölgelerdeki sanal varlıkları ve sanal varlık faaliyetlerini düzenlemek, denetlemek ve denetlemekten sorumlu. Hazırlık aşamasında, MVP aşaması, onaylı lisans sahiplerinin VARA rejimi kapsamında MVP piyasa operasyonlarını üstlenmek için gerekli tüm ön koşulları yerine getirmelerine izin verir. Lisans faaliyete geçtiğinde, Crypto.com kripto varlıkların spot ve türev araçlarını sunabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala