bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Crypto Com Cephesinden Yeni ABD Kararı

crypto com cephesinden yeni abd karari

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Binance ve Coinbase’e açılan davalar, kripto endüstrisini olumsuz etkiledi. Dava sonrasında Binance US, ABD doları mevduatlarını askıya alacağını açıklarken, Crypto.com cephesinden de yeni bir hamle geldi.

Crypto Com ABD’de Kurumsal Değişim Hizmetini Askıya Aldı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Crypto.com, 21 Haziran 2023 tarihinden itibaren, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kurumsal müşterilere hizmet vermeyi sonlandıracağını açıkladı. Şirket söz konusu kararı için SEC’in dava hamlelerini gerekçe olarak göstermedi. Bunun yerine Crypto.com, bu hamlesinin nedeni olarak nedeni olarak da kurumsal müşterilerden düşük talep ve zorlu piyasa koşullarını gösterdi.

crypto com cephesinden yeni abd karari 2

Singapur merkezli kripto para borsası, kurumsal kullanıcılarına durum hakkında önceden bilgilendirme yaptığını dile getirdi. Crypto.com’un perakende mobil uygulaması ve platformu Amerika Birleşik Devletleri’nde hizmet vermeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki perakende kullanıcılar, CFTC tarafından düzenlenen kripto para türev ticaretine ek olarak, çeşitli kripto para birimlerinin gelecek hareketlerini tahmin etme olanağı sunan UpDown Options teklifine erişim sağlayabilirler.

Son olarak Crypto.com, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kurumsal pazarında potansiyel bir yeniden faaliyete geçiş olasılığını ise hala göz önünde bulundurduğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala