bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,521.82 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,200.00 1.71%
bnb
BNB (BNB) $ 597.29 3.72%
solana
Solana (SOL) $ 154.71 4.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545619 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.51722 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160699 1.87%

Crypto Cobie Kimdir ve Net Serveti Ne Kadar

crypto cobie kimdir serveti ne kadar

Bu yazımızda Crypto Cobie olarak bilinen Jordan Fish kimdir ve net serveti ne kadar konularına yakından bakacağız.

Kripto para topluluğunun önde gelen isimlerinden Crypto Cobie, popüler UpOnly podcast’inin kurucusudur. Kripto para piyasasında yaptığı erken yatırımlara ve Ethereum ağındaki Lido gibi protokollere yaptığı yatırımlar nedeniyle milyonlarca dolarlık servete sahip olduğu tahmin ediliyor.

Crypto Cobie kimdir?

Twitter’da daha çok Crypto Cobie veya CryptoCobain olarak tanınan Jordan Fish, önde gelen bir kripto para savunucusu ve podcast sunucusudur. Kurucusu olduğu UpOnly podcast’i aracılığıyla takipçileriyle kripto para piyasasındaki trendleri, haberleri güncellemeleri, teknik analizleri paylaşan Jordan Fish, bu alanda 10 yılı aşkın bir deneyime sahip.

Jordan Fish ayrıca altcoin analizi, alım satım stratejileri, yatırım ipuçları ve daha birçok farklı konuda düzenli olarak makaleler ve blog yazıları yayınlıyor. Dünyanın dört bir yanındaki konferanslarda konuşmalar yapan ve önde gelen şirketlere kripto para ve blockchain teknolojileri konusunda danışmanlık veren genç girişimci İngiltere’nin en büyük çevrimiçi bankalarından Monzo’da 5 yıl boyunca Ürün Yönetimi Başkanı olarak görev yaptı.

Bu süreçte geleneksel finans sistemi hakkında deneyim kazanan Jordan Fish, Monza’dan ayrıldıktan sonra kripto para sektörüne giriş yaptı ve popülaritesinde önemli bir pay sahibi olan kripto para podcast’i UpOny’yi başlattı.

Crypto Cobie’nin Serveti Ne Kadar?

UpOnly adlı podcast programından ayda 60 bin dolardan daha az kazandığını açıklayan Crypto Cobie’nin kişisel servetinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Bu konunda birçok spekülasyon var zira Jordan Fish Twitter’da girdiği tartışmalarda sık sık iddiaya girerek milyonlarca dolara sahip olduğunu kanıtlıyor.

Kripto para sektörüne yaptığı erken dönem yatırımlar nedeniyle Crypto Cobie’nin net servetinin 30 milyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Blockchain teknolojisinin ilk destekçileri arasında yer alan Jordan Fish piyasadaki trendlere bakmaksızın yaptığı başarılı işlemlerle alım satım stratejilerindeki uzmanlığıyla da popülaritesini artırdı.

Lido Finance gibi gelecek vadeden projeleri önceden belirleme konusundaki başarısı nedeniyle Jordan Fish, sektörün önde gelen isimlerinden biri. Jordan Fish aynı zamanda bugüne kadar çeşitli hayır kurumlarına milyonlarca dolarlık bağış yaparak hayırseverliğini de gösterdi.

Crypto Cobie Servetini Nasıl Kazandı?

Jordan Fish’in servetinin büyük bir kısmını 2013 yılında Bitcoin’e yaptığı yatırımlardan elde ettiği tahmin ediliyor.

Bununla birlikte 2022 yılının Kasım ayında iflas eden kripto para borsası FTX de Crypto Cobie’nin UpOnly podcast’inin sponsorları arasında yer alıyordu. Ancak UpOnly’nin FTX dışında birçok farklı sponsoru daha bulunuyor.

Başarılı kariyerine rağmen alçak gönüllüğü ve mütevaziliği ile dikkat çeken Jordan Fish kendisiyle birlikte takipçilerinin de hayallerine ulaşmasına katkıda bulunuyor. Kripto para ve blockchain teknolojilerindeki uzmanlığı ve öngörü yeteneğiyle Crypto Cobie, kripto para topluluğuna ilham veriyor.

İlginizi çekebilir: Cathie Wood ve Do Kwon‘un biyografilerine ve kişisel servetlerine mercek tuttuğunuz yazılara da göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala