bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,205.20 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.59 0.55%
bnb
BNB (BNB) $ 559.39 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 144.95 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504481 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469952 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 1.81%

CrossTower, BEQUANT’ı Satın Alacağını Açıkladı

807459

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan haberlere göre; kripto borsası CrossTower, satın alma işlemlerini artırmayı düşünüyor. Son olarak CrossTower, bu düşüncesini harekete geçirmeye başladı. CrossTower, Voyager Digital’in varlıkları için yakın zamanda revize edilmiş bir teklif de dahil olmak üzere CrossTower’ın kripto şirketleri için aylarca vitrin alışverişi yapmasının ardından gelen kripto varlık ticaret platformu BEQUANT‘ı satın alacağını açıkladı.

CrossTower, BEQUANT’ı Satın Alma Çalışmalarına Başladı

Kripto borsası CrossTower’ın CEO’su satın almak istediği kripto para borsaları hakkında açıklamalarda bulundu. CrossTower, kripto kredi platformu kripto varlık ticaret platformu BEQUANT‘ı satın almak istediğini belirtti.

arabuluculuk yoluyla anlasma scaled 1

CrossTower’ın anlaşması, Londra merkezli finansal hizmetler firması Lydian Group tarafından destekleniyor ve CEO Gerard Lopez, CrossTower’ın satın alınmasının sektöre daha fazla profesyonellik ve şeffaflık getirme yolunda öncülük edeceğini umduğunu belirtiyor.

Ticaret platformu ayrıca, enerji maliyetlerini verimli bir şekilde yönetmenin yanı sıra yeterli düzeyde sosyal ve yönetişim hesap verebilirliği sergileyen “gelecek vaat eden” şirketlere yatırım yapacak olan Çevre, Sosyal ve Yönetişim (ESG) odaklı bir Kripto Fonu teklifini duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala