bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Cowen, Coinbase Hissesinin Notunu Düşürdü

vasd 1

Küresel finansal hizmetler şirketi Cowen, şirketin FTX‘in çökmesi ve perakende ticaret hacimlerinin düşmesinin ardından Coinbase’in potansiyel bir düşüşle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Şirketi, Coinbase’in zorlu bir makro zemini ve FTX kaynaklı kripto endişelerinin yakın vadede azalma ihtimalinin düşük olduğunu öne sürerek, Coinbase’in (COIN) hisse fiyat tahminlerini 36 dolara çekti. Bir önceki tahmini değer 75 dolardı.

Cowen, Coinbase Hisse Notunu Düşürdü

Kripto para borsası Coinbase’in (COIN) hisse senedi, Cowen analistleri tarafından, FTX çöküşünden sonra ticaret hacminin toparlanmasına ilişkin endişeler sebebiyle düşürüldü.

cowen coinbase hissesinin notunu dusurduasd

CNBC‘nin haberine göre Cowen‘ın piyasa analistleri Stephen Glagola ve George Kuhle‘nin bir araştırma raporunda Coinbase’in (COIN) değerinin kripto piyasası, ticaret hacimleri ve yaşanan olaylar ile oldukça ilişkili olduğundan aşırı volatiliteli olduğu vurgulandı.

Coinbase hisseleri 2022’de yaklaşık yüzde 84 düşerek bir yıl önceki 232 dolardan 37,70 dolara geriledi. Bu yazının yazıldığı sırada, piyasa öncesi işlemlerde COIN yüzde 1,49 düşüşle 37,14 dolardan işlem görüyordu.

Son olarak Amerika Birleşik Devletleri merkezli krito borsası Coinbase’in, mali düzenleyicilerin kara para aklama yasalarını ihlal ederek müşterilerin yeterli geçmiş kontrolü yapmadan hesap açmasına izin verdiğini tespit ettikten sonra 50 milyon dolar para cezası ödemeyi kabul ettiğini hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala