bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,717.88 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,284.83 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.91 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 159.24 3.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545003 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497893 3.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162591 2.89%

Cosmoverse İstanbul’da Gerçekleşecek

cosmoverse istanbulda gerceklesecekddf

İstanbul son dönemde kripto sektörü ile ilgili yapılan etkinlikleri kucaklıyor. Bu kez İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlik Cosmos ağında iş geliştirenleri ve iş geliştirmek isteyenleri bir araya getiren global bir konferans olan Cosmoverse. Daha önce Kolombiya’da düzenlenen bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. Cosmoverse resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Cosmoverse resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Kesin tarihler ve mekan, bilet satışları, konuşmacı duyuruları ve daha fazlası hakkında bilgilendirilmek için bizi Twitter’da takip edin.

Cosmoverse Bu Kez İstanbul’da!

Kripto para sektörü ile ilgili birçok önemli etkinlik İstanbul’da buluşuyor. Özellikle son dönemde İstanbul, kripto odaklı birçok büyük ve önemli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Son olarak Geçtiğimiz yıl Kolombiya’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören konferans bu yıl İstanbul’da düzenlenecek. Bunun yanında etkinliğin gerçekleşeceği tarih ile ilgili detaylara yer verilmezken, konferansa hangi şirketlerin katılacağı da henüz belli değil.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse 2022 yılında Kolombiya’da düzenlenen Cosmoverse 2022, kripto hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Son olarak belirtmek gerekirse topluluk, 2023 yılının üçüncü çeyreğini veya dördüncü çeyreğini işaret etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala